Най-важното послание за хората за 2022 година е да не

...
Най-важното послание за хората за 2022 година е да не
Коментари Харесай

Казахстанската Ванга за 2022 г.: Нови болести, вълна от самоубийства и катаклизми

Най-важното обръщение за хората за 2022 година е да не се занимават с безполезни прекарвания, да гледат по-малко световните процеси и да се съсредоточат върху себе си и фамилията. Това предлага Вера Лион, позната като Казахстанската Ванга, написа.

Прогнозите й наблюдават милиони хора по света, тъй като доста от тях към този момент са се сбъднали. Тя предсказа революцията в Украйна, икономическата рецесия, разпадането на Съветския съюз.

Според нея през 2022 година динамичността на събитията ще е доста по-силна през първите месеци. След това ще се появят трудности, които ще основат огромна несигурност. Тя вижда годината като новата действителност, която е по едно и също време както елементарна, по този начин и комплицирана. Сред най-мрачните ѝ прогнози за 2022 е, че спящият вулкан Йелоустоун ще се разсъни, което ще докара до опустошителни бедствия в Америка. Европейците ще стартират да изоставят католицизма. Бързото размразяване на ледниците ще промени региона на водата и сушата. Силно придвижване ще има на полюсите, което ще докара наводнения, естествени пожари, трусове и урагани. 2022 ще бъде една от най-лошите в климатично отношение.

Ще има вълна от самоубийства и нови заболявания. Европейските страни ще страдат доста от епидемията. Вера Лион счита, че към този момент излизат на повърхността от ден на ден хора със свръх качества. Тя ги назовава хората от новия век.

Досега за свръхчовеци са се считали единствено масоните, които заблуждаваха, че имат тайната на дълголетието, а в действителност имаха задоволително пари и връзки да си трансплантират органи, твърди ясновидката.

Ситуацията обаче към този момент е друга и масоните последователно ще изчезнат. С настъпващата година от ден на ден ще се разтваря ножицата сред бедните и богатите и ще сме очевидци на от ден на ден самоубийства в света. По отношение на климата пророчицата счита, че идната година ще е най-вече дъждовна и то хладна ще вали и град. Няма обаче да повлияе на реколтата. Съотношението суша и вода ще продължава да се мени, а ще има и естествени катаклизми. Но основното е, че екокатастрофата ще продължи с още по-бързи стъпки, тъй че някои райони на света ще бъдат в сериозно състояние. Може това да докара даже до изгубване на една страна.

Тя обаче е безапелационна, че Трета Световна война няма да има освен идната година.Русия ще продължава са бяга от $. Ще се развихри голям скандал на тематика православие обвързван с партиарх Кирил.

В Америка тя вижда нови събития, в центъра на които е Тръмп. В същото време предвижда понижени продажби на оръжие. Както и развалени връзки с Европа. В Казахстан се чакат безредици, които ще стартират на религиозна основа.

Украйна няма да успее да си върне Донбас следващата година. Това обаче може да се случи, в случай че страната извърши изискване, свързани с геополитически завой. Тя вижда появяването на нов политик на Украйна, който ще даде вяра за положителни промени. За идващите години пророчицата твърди, че следва ново утежняване на връзките сред Китай и Съединени американски щати: допустимо е събитията да се трансфорат във въоръжена фаза.

Криптовалутата последователно ще изчезне

Учените ще открият следи от извънземни цивилизации в Антарктида. Земните полюси ще трансформират своето състояние, което ще докара до внезапна смяна в климата.Най-песимистичната картина за бъдещето тя рисува по този начин: " Огромна маймуна се разхожда в снега, до нея е дребен мъж, а маймуната дърпа сноп от дървесна дървесина, те вървят дружно, беседват между тях, наподобява като ледена ера - всичко отива за това ".

Така казахстанската Ванга предсказва ужасяваща застоялост в международната стопанска система.Вера Лион обаче счита, че всяко неприятно има своя край и твърди, че в последна сметка на планетата ще бъдат открити мир и естетика, човек ще се научи да се грижи за природата, която скоро ще възвърне силата си. След няколко години съветската политика ще може да откри метод към американския президент, вследствие на което връзките ще станат по-топли с времето. Това няма да стане без помощта на Китай. Що се отнася до Поднебесната империя, тази страна скоро ще завладее международните позиции и ще се трансформира в недостижима суперсила.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР