Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:България

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:България
Коментари Харесай

Три минути: Български оръжия ще свалят руски дронове. Лукойл може да изнася горива, но ако са за Украйна

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
България ще помогне на Украйна против дроноветеГеорги Гергов взе Пловдивския панаирСъжаляват ли британците за Брекзит
Руската с ирански дронове в понеделник. Според украинските управляващи Москва е атакувала електропреносната мрежа. Русия употребява дроновете от месеци и унищожава сериозна инфраструктура, оставяйки милиони украинци без ток и вода. А към този момент е зима.

за зенитните установки, които България ще изпрати, и по какъв начин те ще оказват помощ на Украйна против дроновете. Военната помощ идва след решение на Народното събрание. Президентът Румен Радев и членове на служебното държавно управление са се изказвали срещу.

Сега българският боен министър в Украйна. Това се разбра от обява на украинският му сътрудник Олексий Резников, който разгласява фотография и благодари на България за военната помощ.

Владимир за пръв път от години и се срещна с Александър Лукашенко. Посещението пристигна на фона на опасения, че Москва може да окаже напън върху Минск да се включи във войната на Русия против Украйна.

По време на седеммесечната съветска окупация на Изюм множеството украинци имат вяра, че тяхната войска няма да се върне. Инга обаче скрито намира метод да получава информация за развиването на боевете и продължава да таи вяра..

кои територии към момента са под контрола на съветската войска и кои си е върнала Украйна.
Руските горива
Служебното държавно управление чака до 100 млн. лева вноска върху свръхпечалбата си. Това стана, откакто компанията се контракти с кабинета да заплаща всички налози в България, в случай че страната ѝ позволи да изнася горива от съветски нефт.

А може ли България да изнася горива, създадени от съветски нефт в рафинерията на “Лукойл ”? Този въпрос. Той гласи, че страната може да изнася такива горива, само че единствено за Украйна или за страни отвън Европейски Съюз, в случай че няма къде да ги съхранява.
Вторият мандат
“Продължаваме смяната ” държавно управление, в случай че няма болшинство за “важните закони ”, сподели депутатката Калина Константинова. Партията сега за сформиране на кабинет, сподели депутатът Радослав Рибарски.

Кой не желае кабинет на “Продължаваме смяната ”? Генка Шикерова беседва с ръководителя на парламентарната група на партията Андрей Гюров в Студио България. Можете да гледате във вторник в 14 часа на уеб страницата на или на страниците ни във и.
Пловдивският панаир
Бизнесменът върху Панаира в Пловдив. Това стана допустимо, откакто общинските съветници от ГЕРБ и част от Българска социалистическа партия поддържаха решение, което го прави мажоритарен притежател на сдружението, което организира панаира.

Обвиненият за злополука с две жертви Георги от свои чиновници и от полицайка в нощта на случая. Това се разбра от свидетелски показания на първото съвещание по делото против него.
Bregret
Англия гласоподава за овакантяване на Европейски Съюз през 2016 година, само че в този момент от ден на ден изследвания демонстрират смяна на настройките в посока, противоположна на резултата от референдума. Мнозина към този момент приказват за отчаяние, даже страдание. Или Bregret.?

Всеки втори в България е срещу приемането на еврото. В същото време 56% показват, че не се усещат осведомени по въпроса. Това демонстрира, извършено по поръчка на Министерството на финансите.

Българският парламент на високо ниво сред Европейски Съюз и Турция, сподели Вежди Рашидов при посещаване в Анкара. Идеята е да се обсъдят миграцията, контролът на границата и вероятно облекчение на визовия режим за турски жители.
Три рекомендации
В Русия влезе в действие хомофобски закон, който не разрешава да се приказва обществено за хора с друга половост. Под ударите му попадат и създатели. Българската режисьорка Лилия Абаджиева да вземем за пример не би могла още веднъж да сложи на съветска сцена пиесите си..

В Аржентина той към този момент е с полубожествен статут. Това стана факт, откакто прибави към кариерата си едно от дребното достижения, които му липсваха – Световната купа. да бъде наименуван “най-великия футболист ” на своето време.

“Ще честваме цяла нощ ”, сподели един от почитателите на тима на Аржентина след финала. Не пропускайте настроението в Буенос Айрес след успеха.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР