Най-успешният руски RnB изпълнител ТИМАТИ от няколко месеца има нова

...
Най-успешният руски RnB изпълнител ТИМАТИ от няколко месеца има нова
Коментари Харесай

Тимати - най-желаният татуист в Русия

Най-успешният съветски RnB реализатор ТИМАТИ от няколко месеца има нова пристрастеност. Едва неотдавна обаче звездата, която ще зарадва родните почитатели с концерт на 28 юли в Слънчев бряг, разгласи своето следващо въодушевление, а точно да покаже и усъвършенства гения си на добър татуист. Като извънредно огромен обожател на татуировките, покриващи повече от 50% от тялото му, скандалният рапър разгласи желанието си да изучи тънкостите на изкусното майсторство с иглата.

Не един път Тимати е споделял с почитателите си в обществените мрежи запечатани моменти от обичаното си тату студиото, в което обича постоянно да се подвизава. Изпълнителят на „ Ключи от парадайса “ в никакъв случай не е крил огромната си фикс идея към татуировките, още повече - самичък е признавал, че с помощта на тях не е ходил в казармата. Заради многото си татуси е разгласен от здравната комисия за неуравновесен и не е бил позволен.

Първата си татуировка Тимати прави още когато е на 13 години. Тя е във формата на огнен змей, като съгласно китайския календар това е годината на раждането му. Друг безценен татус за рапъра е надписът на корема му: "Най-силните оцеляват ". Това с изключение на, че е законът на джунглата, е надлежно и мотото на музиканта. Има и доста изрисувани знаци по тялото си, които Тимати има вяра, че го защищават. Звездите да вземем за пример, които е направил след присъединяване си в известен риалити формат при започване на кариерата си, били мощен щит против уроки.

КОНЦЕРТЪТ НА ТИМАТИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ е на 28 юли 2018 година на CACAO BEACH. Начало 21:00 часа. Билетите са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: 50 лв., а на място в деня на концерта: 70 лева
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР