Най-успешната ни моделка Цеци Красимирова и съпругът й милионер Майкъл

...
Най-успешната ни моделка Цеци Красимирова и съпругът й милионер Майкъл
Коментари Харесай

Цеци Красимирова снима филм за „Нетфликс“! Лентата разказва за най-успешните президенти

Най-успешната ни моделка Цеци Красимирова и брачният партньор й милионер Майкъл Струмейтис чакаха с неспокойствие изборите за президент у нас, защото в проектите им влиза да създадат документален филм за сполучливите президенти. В момента фамилията приготвя лента за съветския президент Владимир Путин, както и за американския Джо Байдьн, като концепцията на Цеци и мъжа е да включат и други международни водачи с обособени продукции в поредицата. Заради пандемията обаче филмите един по един ще излязат следващата година.

Междувременно Цеци закупи благосъстоятелност върху новия цех на брачна половинка си Майкьл, който той откри в Барселона. Фабриката е част от могъщата империя, която се занимава с производството на органични аграрни торове и марихуана за медицински цели.

„ Много съм щастлива, че в екипа ни има и българи, с които се познавам от години, по тази причина им предложих добре платена работа в компанията. Също по този начин до дни ще стъпим и на пазара в Македония, където към този момент се одобри закон за заверка на здравната марихуана “, споделя Цеци във видеото, което пусна в инстаграма си. Въпреки че имат задоволително пари с щерка си Джудит да живеят пищно и без да работят, Красимирова вкара в бизнеса и момичето. От няколко дни хубавицата, наследила външността на майка си, към този момент работи в администрацията като управител на компанията и в комерсиалния отдел.

„ Не си изгубвам времето, не съм израснала по този начин и това ще продължи и отсега нататък. Винаги имам с какво да се занимавам. Разликата в този момент е, че съм свободна да бленувам и да осъществявам това, без да се преценявам с много неща, които преди бяха табу “, споделя моделката ни, написа „ България Днес “.

Междувременно Цеци предложения и най-хубавите си приятелки манекенки да снимат за компанията календар,чиито снимки бяха направени на Азорските острови. „ Лично президентът на Азорите ни позволи локациите и се получиха доста хубави постери “, призна Красимирова .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР