Най-тежкият проблем на Смолят е демографката криза. Тя е в

...
Най-тежкият проблем на Смолят е демографката криза. Тя е в
Коментари Харесай

Кандидат на БСП за кмет на Смолян: Най-тежкият проблем е демографката криза

„ Най-тежкият проблем на Смолят е демографката рецесия. Тя е в резултат на казуса с инфраструктурата, приходите и качеството на живот в общината “, сподели претендент на Българска социалистическа партия за кмет на града Иван Френкев в предаването " Тази заран ".

Вижте кои са те

По думите му района бил доста хубав, само че сложен за поддържане. Той уточни, че пътищата имали доста дупки и малко асфалт.

Кандидатът за кмет съобщи, че с цел да се решат проблемите първо - трябвало целево финансиране. Втори трябвало да се кандидатства по Плана за възобновяване и резистентност. И като трето Френкев уточни, че трявба по-добро ръководство на общинските финанси.

По думите му имало общински парцели, паркинги и гори, които не се управлявали вярно.

„ Хората си потеглят от Смолян поради ниските приходите “, уточни той. Френкев акцентира, че множеството хора взимат към минималната заплата.

От 2019 година той е общински консултант в локалния парламент от квотата на Българска социалистическа партия

„ Аз бях утвърден от структурите на партията, а Стефан Сабрутев реши да тръгне по различен път. Не мисля, че това ще разбие левия избор. Ние сме партия, която хората познават и знаят какво мога да чакат от нас “, сподели претендентът за кмет на Смолян на Българска социалистическа партия по отношение на това, че съперникът му в предходните избори бе претендент на левицата за кмет на регионалния град.

Целият диалог гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР