Най-тежкият представител на България на световното първенство по бокс в

...
Най-тежкият представител на България на световното първенство по бокс в
Коментари Харесай

Още една надежда за български медал угасна на световното по бокс

Най-тежкият представител на България на международното състезание по бокс в Белград - Петър Белберов (над 92 кг) завърши присъединяване си на 1/8-финалите. Той позволи безапелационна загуба с 0:5 от турчина Берат Ачар. 

Белберов позволи противникът да получи леко преимущество в първия рунд, само че се активизира във втората част и даже трима от съдиите дадоха тъждество. Но в третия рунд силите на българина започнаха да привършват, той въпреки всичко нанесе няколко удара, но не съумя да се възползва от други благоприятни условия, при които Ачар му се откриваше. Отделно и турският боксьор няколко пъти търсеше клинч, с цел да печели време и в последна сметка взе мача.

Така на шампионата останаха единствено двама наши боксьори, които ще изиграят своите 1/8-финални дуели на следващия ден. Около 14:15 ч. Хавиер Ибаниес (57 кг) ще срещне Илмар Гонсалес от Колумбия. Около 21:00 ч. пък дебютантът Кристиян Николов (до 80 кг.) ще се изправи срещу руснака Владимир Мирончиков, който се състезава за домакините от Сърбия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР