Най-скъпият подарък са хората до нас, те са най-ценното нещо,

...
Най-скъпият подарък са хората до нас, те са най-ценното нещо,
Коментари Харесай

Мария Мутафчиева: Най-скъпият подарък са хората до нас, те са най-ценното нещо

Най-скъпият подарък са хората до нас, те са най-ценното нещо, което имаме, показа Мария Мутафчиева от Мери Бойс Бенд в предаването „ Посока Култура “ на Дарик радио.

Тя не има вяра в изказванието, че няма незаменими хора, а счита, че в противен случай – всеки човек е незаместим. Затова посланието й е да обичаме хората към себе си и всички хора. Важно е също да се обичаме и самите ние, това, че сме българи, да обичаме българската музика, българския език и всичко българско. Тя ще отпразнува 30-години на сцената с концерт в зала „ България “ на 10 февруари.

Според Мутафчиева хората би трябвало да поддържат връзка повече по сред си. Интернет връзката не разрешава да разберем същински индивида, с който контактуваме, продължи тя. В един диалог виждаш по какъв начин индивидът против теб реагира, гледа и ухае. Така ставаш и ти част от него, добави Мутафчиева.

Според нея качествена аудитория има и се следи едно завъртане и връщане към полезностите. Тя изясни, че не всеобщият усет е критерии за това, което вършат. За Мутафчиева критерият за това, което би трябвало да прави са хората, които са към нея.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР