Най-скъпата покупка в историята на Барселона Филипе Коутиньо благодари на

...
Най-скъпата покупка в историята на Барселона Филипе Коутиньо благодари на
Коментари Харесай

Коутиньо за сефтето с Барса: Специална нощ, бях нервен

Най-скъпата покупка в историята на Барселона Филипе Коутиньо благодари на почитатели и съотборници за метода, по който го успокоиха при дебюта му за каталунския гранд. Доскорошният ас на Ливърпул призна, че е бил леко нервозен преди появяването си в игра против Еспаньол за Купата на Краля.

Барса не повтори издънката на Реал, Коутиньо дебютира

„ Блаугранас” се класираха за полуфиналите в шампионата, откакто победиха градския си противник с 2:0 в реванша и с общ резултат 2:1 продължиха напред. Коутиньо се появи на терена в 69-ата минута, когато зае мястото на капитана Андрес Иниеста. Интересното в тази ситуация е, че дебютът му за Барса се случи таман против Еспаньол, чийто екип носеше през 2012 година.

Официално: Коутиньо с номера на Кройф в Барселона

„ За мен това бе една страхотна нощ, една доста, доста специфична нощ”, показа Коутиньо пред формалния уебсайт на Барселона. „ Това бяха първите ми минути в този клуб и съм доста благополучен, разчувствуван.”

„ Посрещането, което получих от почитателите и съотборниците, ме зарадва. Бях малко разтревожен, нервозен, само че методът, по който ме посрещнаха, ми вдъхна успокоение.”

„ Беше специфична нощ, в която успяхме да вземем успеха, а това е най-важното. Мачът напълно не беше елементарен, както се и очакваше против тим, представящ се доста добре. Смятам, че още през първото полувреме наложихме контрола си и заслужавахме да спечелим”, сподели още Коутиньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР