Най-щастливият ден от месеца за вашата зодия, юли 2023 г.:

...
Най-щастливият ден от месеца за вашата зодия, юли 2023 г.:
Коментари Харесай

Най-щастливият ден от месеца за всяка зодия за юли 2023 г

Най-щастливият ден от месеца за вашата зодия, юли 2023 година:

Овен  (21 март – 19 април)

 Късметче за вашата зодия Овен

Най-щастливият ден: понеделник, 3 юли

Вашият максимален подарък е способността ви да действате и да се доверявате на вътрешното си аз. Въпреки че това е нещо, с което сте се борили при започване на годината, вие сте почнали да прегръщате повече от силата си, което ще докара до някои невероятни и красиви моменти през месеца юли 2023 година

Юли стартира с, подчертаващо тематиките от вашата кариера и професионален живот. Докато можете да се придържате към тази вътрешна мощ и истина, настава основен миг, който ще ви обезпечи финансовото обилие, самопризнание и даже премия, към която сте работили. Вярвайте, че всичко се е случило по този начин, както е било предопределено за вас, и за вашето достолепие, че заслужавате всичко.

Телец (20 април – 20 май)

 Късметче за вашата зодия Телец

Най-щастливият ден: понеделник, 3 юли

Докато предишният месец беше концентриран доста върху това да можете да говорите и артикулирате своята истина на хората в живота си, юли 2023 година в този момент носи премиите за това. Може да е мъчно да говорите, без значение дали в или даже в персоналния си живот, само че когато го извършите, вие също стартирате да изпращате вибрациите на това, което в действителност желаете.

Пълнолунието в Козирог ще освети вашия бранш на шанс и обилие, като ще стартира месец на дълбоки благоприятни условия да разширите освен финансите си, само че и душата си. Не поставяйте под подозрение положителните неща, когато стартират да текат, това е била задачата на цялата работа, която сте положили, и е предопределена за вас.

Близнаци (21 май – 20 юни)

 Късметче за вашата зодия Близнаци

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Трябваше да започнете да гледате на себе си и на живота по изцяло нов метод, само че в този момент, когато го направихте, ще започнете да виждате премиите и изгодите от това да текат без изпитание към вас. Централна тематика в живота ви неотдавна беше, че желаете вашият професионален живот да служи за по-голяма цел или даже тази странична блъсканица, с цел да се почувствате някак изпълнени на равнище душа.

Новолунието в Рак през юли 2023 година ви дава опция за ново начало във вашата и даже в възприятието ви за самоуважение. Това е нещо, което сте спечелили и което ще ви помогне да потвърдите вашите скорошни промени и старания да създадете живот с по-дълбок смисъл.

Рак (21 юни – 22 юли)

 Късметче за вашата зодия Рак

Най-щастливият ден: събота, 22 юли

Откакто Сатурн се реалокира в Риби, вие сте станали по-отдадени на живота съгласно вашите условия. Независимо дали това е включвало пътешестване, излизане от зоните на комфорт или даже присъединяване в нови форми на образование и познания. Искали сте да се разширите и да можете да живеете живота, който знаете, че е предопределен за вас.

Имало е провокации, само че даже и в хаоса, вие сте запазили доверието си в. През юли 2023 година Сатурн в Риби, шеф на вашия благополучен бранш, се сплотява с Юпитер в Телец, който ръководи вашата общественост и зона на известност. Заедно ще има огромна компенсация за напъните, които към този момент сте положили, с цел да живеете по-автентично. Това е късмет да разберете, че постоянно е нужен скок на вярата за най-великите пътувания и щом го извършите, няма прекъсване.

Лъв (23 юли – 22 август)

 Късметче за вашата зодия Лъв

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Северният възел ръководи вашата орис, това са частите от живота, които са божествено ваши, само че те се осъществят едвам откакто сте научили вашите или тези, свързани с вашия южен възел. През юли 2023 година Северният възел напуща Телец и навлиза в Овен на 17 юли като част от своето ретроградно пътешестване и възпламенява по-голяма агресия като държател на вашия бранш на шанса.

Дори в това се схваща, че шансът и изобилието по право са ваши. Дори и да сте се борили да разберете или да повярвате, че сте почтени, тази концепция да живеете в действителност пълностоен живот, до момента в който постигате прелестни неща, постоянно е била вашата орис. Просто трябваше да научите уроците, с цел да можете умишлено да го изберете и в този момент чудесното удостоверение, което върви дружно с него, ще ви помогне да финализирате всичко друго, с цел да можете да влезете в цялостното обилие на ориста си.

Дева  /23 август-22 септември/

 Късметче за вашата зодия Дева

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Юпитер е планетата на шанса и като най-голямата планета в зодиака, не може да помогне да докара до разширение в каквато и област да допре. В момента Юпитер си проправя път през Телец, шеф на вашия бранш на шанса, тъй че имате интензивна и мощна енергийна вълна, която се движи през вас и живота ви. Всичко е настроено да пораства и да ви помогне да се разширите в нови области от живота си. Няма място за взор обратно, защото в този миг бъдещето е всичко, което имате.

От 12 юли Юпитер влиза в диалози с Нептун в Риби за остатъка от месеца. Нептун ръководи вашия сантиментален бранш. страна във всеки случай, този месец може да има някои невероятни сантиментални събития или нови благоприятни условия, които се отварят заради значима връзка в живота ви. Това възприятие, че нещата са прекомерно положителни, с цел да са истина, може да продължи, само че вярвайте, че не е и е тъкмо това, което заслужавате.

Везни (23 септември – 22 октомври)

 Късметче за вашата зодия Везни

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Преминали сте през толкоз доста излекуване на връзката през миналата година или по този начин, може да сте се чувствали по този начин, като че ли други области от живота ви са били оставени на назад във времето, кариерата ви е една от тях. И въпреки всичко, защото нещата са се и сте почувствали по-голям мир, вие също сте почувствали апел да се върнете в тези други области, тъй че да можете да осигурите персоналното си израстване толкоз, колкото и това на връзката ви.

На 17 юли Новолунието в Рак носи ново начало във вашия кариерен бранш. Новолунието е време за установяване на планове и за размисъл върху това, което смятате, че желаете да развиете през идващия лунен цикъл. При Рак би трябвало да има баланс сред вашите персонални потребности и други отговорности в живота, само че също по този начин е време да намерите осъществяване на задачата на живота си. В края на краищата вие желаете живот на великолепие, което значи, че сте в положение да продължите да преследвате фантазиите си, даже в случай че сте в необикновено партньорство.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

На 17 юли Новолунието в Рак осветява вашия бранш на шанса, давайки ви късмет да прегърнете изцяло, че животът, за който сте мечтали, се събира тъкмо пред очите ви. Може да е предизвикателство да получите изцяло цялата от този месец, просто тъй като сте били в положение на битка толкоз дълго. И въпреки всичко действителността е това, за което сте работили, и това е, което заслужавате, тъй че дължите на себе си да се насладите на всеки миг.

Новолунието в Рак на 10 юли също може да повдигне някои значими тематики за връзка, защото ще бъде против Плутон в Козирог, само че това е просто късмет да практикувате персоналното си израстване и да се доверите на пътя, който е предопределен за вас, даже да надвиши най-смелото ви въображение, тъй като най-хубавото в действителност следва.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

 Късметче за вашата зодия Стрелец

Най-щастливият ден: вторник, 11 юли

Вашата ръководеща планета е Юпитер, който ръководи шанса, тъй че тази тематика във вас и живота ви е тази, с която сте привикнали и частично е повода да се наслаждавате и да се наслаждавате на проучването на толкоз доста разнообразни аспекти на живота. На 25 юли Меркурий, планетата на връзката, навлиза в Лъв, който е ръководещият знак на вашия бранш на шанс и обилие и по този начин всички ще бъдат ориентирани към това, което решите да споделяте.

Действията постоянно приказват повече от думите, само че думите слагат рамката на живота, който желаете да създадете. И с цел да включите други в проектите си, вие също би трябвало да можете да поддържате връзка с тях, с цел да се случи това. Сега е да помислите по-задълбочено върху вашите стремежи и проекти, до момента в който се подготвяте да се отворите и да споделите с тези, които са значими за вас в живота. Това ще подсигурява, че това, което създавате, в действителност ще бъде изобилната фантазия, която ви кара да преследвате величието пред посредствеността.

Козирог (22 декември – 19 януари)

 Късметче за вашата зодия Козирог

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Като Козирог, вие сте показани от козата, животно, което може да прекоси всеки планински връх заради своята деликатна и постоянна стъпка. Вие не просто гледате, преди да скочите, вие също вършиме математическите уравнения, с цел да знаете къде ще кацнете. Но даже вие можете да се възползвате от поемането на някои опасности, които не са толкоз дабре пресметнати, тъй като в тези моменти изграждате по- в себе си и интуицията си, които в действителност притежавате.

Марс, планетата на действието и пристрастеността, ще се реалокира в Дева на 10 юли, Дева ръководи вашия бранш на шанса, като ви оказва помощ да намерите баланс сред нуждата да разберете всеки подробност и просто да извършите избор да го извършите. Въпреки че има доста области от живота ви, за които това може да се отнася, би трябвало да запомните, че единствената загуба, която в действителност се случва, се намира в това, че въобще не пробвате.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

 Късметче за вашата зодия Водолей

Най-щастливият ден: понеделник, 17 юли

Насърчаваме ви да намалите темпото през месец юли 2023 година и да се уверите, че се грижите за себе си по всички способи, от които се нуждаете. Въпреки че нещата в професионалния и персоналния ви живот се форсираха през последните няколко месеца, може да сте се почувствали като че ли сте попаднали в цялото неспокойствие, само че сте пропуснали част от грижата за себе си, на която освен се наслаждавате, само че и също се нуждаят.

Новолунието в Рак на 17 юли ще ви помогне да забавите темпото, да се концентрирайте върху себе си и това, което ви кара да се чувствате като себе си. Независимо дали това се отразява на или даже на вашето сърце, разум или душа, това е късмет да напълните чашата си, с цел да не се изтощите. Той също по този начин ускорява смисъла, което играете във вашето обилие, тъй като когато се чувствате най-добре – тогава също ще започнете да притегляте.

Риби (19 февруари – 20 март)

 Късметче за вашата зодия Риби

Най-щастливият ден: събота, 22 юли

Темата за вас този месец е да се уверите, че не оставяте нищо на случайността. Тук не става въпрос за липса на, а в действителност е тъкмо противоположното. Вместо да мислите, че в последна сметка всичко ще се подреди и внезапно ще заживеете живота на фантазиите си, вие сте правили работата, с цел да го създадете. Това не се отнася единствено за тези персонални фантазии и желания, само че и за вида човек, който желаете да бъдете.

На 22 юли стартира сезонът на Слънцето Лъв и той задейства вашия здравен бранш, вие ще бъдете изпълнени с упоритост, мотивация и пристрастеност да действате, с цел да измененията целите си. Може да е мъчно да почувствате, че имате възприятие за баланс в живота си, задоволително огромно, с цел да вършиме всичко едновременно и това постоянно е просто тъй като не можете.

И въпреки всичко можете да се върнете към това, което се нуждае от повече грижи, с цел да сте сигурни, че ще останете гъвкави в процеса на напредък и проявяване. Отделете времето, от което се нуждаете в този момент, с цел да сте в положение да посрещнете изобилието, което скоро ще дойде.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР