Най-сетне управленската програма на ГЕРБ е готова и бе представена

...
Коментари Харесай

Вечерни новини: В София идва ново затваряне, НАП пусна готовите данъчни декларации

Най-сетне управническата стратегия на ГЕРБ е подготвена и бе показана по-малко от 20 дни преди парламентарните избори. От прави усещане поръчката за Брутният вътрешен продукт от 100 милиарда евро през 2025 година, като предходната беше малко над 60 милиарда В документа не изобилства от нови промени и дейности, а по-скоро са разказани защо ще се харчат идващите 50 милиарда лева еврофондове.

Пандемията от ковид продължава да е сериозен проблем в Европейски Съюз. Премиерът Бойко Борисов взе участие във Виена в работна среща за имунизациите с водачите на пет страни от съюза. Той още веднъж настоя имунизациите в Европейски Съюз да бъдат разпределени съгласно популацията на всяка страна в съюза.

Като лъч вяра може да се одобри новината, че приемът на възпитаници в първи клас в София ще е напълно цифровизиран.

Студеното време се отрази на продажбите на дребно в Съединени американски щати през февруари - те понижиха с много над упованията, откакто през януари пораснаха доста.

Заради пандемията Германия регистрира исторически спад на нездравословните излъчвания през 2020 година Понижението от 8.7% е най-голямото от обединяването на страната през 1990 година
НАЙ-ВАЖНОТО ОТ ДЕНЯВ София се чака ново затваряне на молове, заведения за хранене, учебни заведения и градини
Молове, заведения за хранене, детски градини, учебни заведения, фитнеси в София и региона евентуално ще бъдат затворени в края на седмицата за интервал от две седмици, ще спрат и културните мероприятия. Това стана ясно след среща на шефа на РЗИ-София Данчо Пенчев с министъра на опазването на здравето, кмета на София и шефовете на столични лечебни заведения. Новината идва единствено ден, откакто Йорданка Фандъкова увери, че не се постановат нови ограничения. В същото време болестта пораства бързо, като във вторник бяха регистрирани вторите най-високи стойности на заболелите и жертвите от началото на епидемията в България. С доста бързи темпове се запълват и леглата в лечебните заведения, като в София те към този момент са заети на 75%, а в народен мащаб хоспитализациите доближиха 7200 - колкото бяха и по време на пика на втората вълна през есента.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР