Най-сетне има яснота около драмата ще присъства или не бащата

...
Най-сетне има яснота около драмата ще присъства или не бащата
Коментари Харесай

Меган обяви официално: Баща ми няма да присъства на сватбата!

Най-сетне има изясненост към драмата ще участва или не бащата на Меган Маркъл на сватбата ѝ с принц Хари. Отговорът идва публично от страницата на двореца Кенсингтън в Twitter.

Самата младоженка реши да разяснява обстановката.„ За страдание моят татко не може да участва на сватбата. Винаги съм се грижела за него, уповавам се, че в този момент той ще има персонално пространство, което му е нужно, с цел да се концентрира върху здравето си.

Искам да благодаря на всички, които ме поддържаха. Знайте, че ние с Хари чакаме с неспокойствие нашия специфичен ден и желаеме да го споделим с вас “, написа Меган.

На 17 май на Томас Маркъл му бе направена сърдечна интервенция. Хирургическа интервенция е била нужна, защото след абсурда със фотоси, продадени на таблоид, той е претърпял инфаркт.

Също по този начин стана ясно, че и сестрата на Меган – Саманта Грант също попаднала в болница, защото претърпяла злополука.

Сватбата ще е на 19 май в замъка Уиндзор, където ще се причислят представители на кралското семейство, звездни другари на младоженците и техните почитатели ще могат да наблюдават какво се случва от телевизионния екран.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР