Най-сетне има раздвижване в любовния живот на актьора Кристиан Кирилов,

...
Най-сетне има раздвижване в любовния живот на актьора Кристиан Кирилов,
Коментари Харесай

Митака от „София ден и нощ” с ново гадже! Актьорът Кристиан Кирилов залюби инструкторка по пилатес

Най-сетне има оживление в любовния живот на артиста Кристиан Кирилов , прочут повече като Митака от риалити сериала „ София денонощно ”, разбра HotArena .

Покрай известната поредност, мускулестият мачо се снабди с доста последователки, само че все не успяваше да завърти сериозна другарка. Наскоро обаче шансът му се усмихнал и се залюбил с изкусителна инструкторка по пилатес , издават негови близки, писа „ Уикенд “.

Връзката на екранния Митак и русата хубавица е от неотдавна, само че пък  връзките им към този момент са съществени. Двамата се срещнали в известен столичен фитнес и Кристиан незабавно бил притеглен от апетитната русокоска. Той побързал да се снабди с телефонния й номер и единствено след няколко известия уговорили първата си среща уединено. Хора от обкръжението на артиста настояват, че до момента не са го виждали толкоз вдлъбнат по друга и влюбените към този момент имали проекти да живеят дружно.

Преди близо 2 години екранният Митак  въртеше обич с милионерската наследница Веселина Абаджиева , само че с нея удари на камък и тя го заряза. Хубавицата е щерка на банкерката Цветелина Бориславова и Кристиан не можеше да се нарадва на шанса си – въпреки всичко такава богата хубавица не се забива всеки ден! Абаджиева била потресена от плъзналите слуховете, че обичаният е имал връзки и с мъже и побързала да приключи връзките си с него .

Актьорът, несъмнено, гневно отхвърля изказванията, че е бисексуален. Злите езици настояват, че преди да се прочуе със сериала „ София денонощно ”, фитнес фанатикът едвам свързвал двата края, та без да се замисля, стегнал куфарите и отпътувал за Дубай . Там се изявявал най-вече като модел - снимал реклами и фотосесии, само че в това време получил и друго примамливо предложение - да прави компания на заможни дами и господа против възнаграждение . Клюката гласи, че Кирилов прибирал по 500 евро на сеанс , само че развратният живот му дотегнал и предпочел да се отдръпна от занаята.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР