Най-привлекателните държавни мъже по света не само умеят да се

...
Най-привлекателните държавни мъже по света не само умеят да се
Коментари Харесай

Това са някои от най-привлекателните държавни мъже по света днес

Най-привлекателните държавни мъже по света освен умеят да се занимават с изкуството на политиката, само че имат и харизма, която влияе на близките. Кои са те съгласно Ladyzone.bg?

Карл Нехамер е новият австрийски канцлер. За да се посвети на политиката, напуща армията. Бившият боен е роден през 1972 година. Прави усещане, че върви с леко набола брада, а не безпрепятствено избръснат. Най-често може да бъде забелязан на политически събития с вратовръзки в тъмносиньо, лилаво или бордо.

Нехемер е фамилен и има две деца. Харесва кучета и има домакински любим Фани, която е на малко повече от 2 години.



Нехемер има нелеката задача да замести на канцлерския пост различен млад политик с постоянно присъединяване в сходни ранглисти - Себастиан Курц.
Снимка: EPA
Кирил Петков е евентуалният министър председател на идващия постоянен кабинет в България и съпредседател на „ Продължаваме промяната “.

Името му е измежду., сочат данни на международната компания.

В медийното пространство го назовават и Джон Траволта, поради изказванията на някои странични наблюдаващи, че наподобява на артиста. Движение за права и свободи го нарекоха " господин Шугър Фейс " (сладур - англ. в много свободен превод).

Съпруга на Кирил Петков е Линда Петкова,



Тим Харис е южноафрикански политик, прочут с уменията си на финансов съветник. Той е бил част от екипа, подхванал първото пътешестване със сърф сред Кейптаун и Лондон по маршрута на Западното крайбрежие. Роден е през 1979 година. Избран е за народен представител на 29-годишна възраст.

От 2012 година до 2014 година е министър на финансите в сянка. Според политическите му възгледи икономическият напредък е от първостепенно значение за решаването на проблемите на Южна Африка. Той поддържа данъчните облекчения за дребния бизнес и дотациите за заплатите на младежите, с цел да насърчи фирмите да наемат повече млади.

Женен е и има щерка.



Чисто субективна оценка за външния му тип евентуално дава самото му наличие в селекцията на очевидно профилирания Инстаграм профил sexyworldleaders...

Кoи са останалите държавни мъже с впечатляващ външен тип - четете на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР