Най-предпочитаният аксесоар, подчертаващ изтънчеността и красотата на мъжките или дамските

...
Най-предпочитаният аксесоар, подчертаващ изтънчеността и красотата на мъжките или дамските
Коментари Харесай

10-те най-предпочитани модели очила за 2021 година

Най-предпочитаният аксесоар, подчертаващ изтънчеността и хубостта на мъжките или дамските облици, са точно слънчевите очила. Те са подобаващи за носене в всекидневието или на служебното място.

Въпреки това, измежду актуалните оферти онлайн има и голям брой обособени типове, най-предпочитаните 10 от които ще разгледаме по-долу.

Ще забележим по какъв начин да изберете най-правилните за вас съгласно формата на лицето и рамката, както и кои са желаните марки. Първо ще се спрем обаче на най-продаваните модели слънчеви очила през 2021 година.

1. Котешките очи постоянно са били и ще останат измежду най-предпочитаните от младите дами. Те ще ви оказват помощ да създадете изобретателен и ефикасен винтидж жанр на работното място или в всекидневието. Тяхната рамка е овална и по-заострена в горната си част.

2. Кръглите слънчеви очила са предопределени за свободната жена. Те са подобаващи за носене при работа в офис или в всекидневието. Могат да са с тънки или дебели рамки.

3. Слънчевите аксесоари във винтидж жанр ще ви оказват помощ да оформите своя ретро жанр, само че в съвременна визия. Те могат да бъдат с форми на котешко око или квадратни стъкла.

4. Стъклата с огромни размери са още по-интересни . Предизвикват ангажираност и са подобаващи за срещи. Те могат да бъдат с разнообразни форми – квадратни, кръгли, овални. При тях рамките са доста по-забележими от на останалите типове.

5. Други известни слънчеви очила са тези с оцветяване на рамката във тип на черупка на костенурка , съчетаваща цветовете на медено жълтото и дървеното кафяво, допълващи чертите на лицето.

6. Широката рамка , която обгръща единствено горната част на стъклото, е различен известен тип, който ще участва в стилните трендове и през сезон 2021. Дръжките са необятни, а стъклата се обгръщат единствено в горната част. Формата е овална и са подобаващи за носене в всекидневието.

7. Наричаните капчици слънчеви очила ще са известни и през актуалната година . Формата на стъклата им има тип на капка, а рамката нормално е тънка и железна.

8. Наричани още wayfarer , тези аксесоари са с трапецовидни стъкла, разширяващи се към върха и с пластмасова рамка, чийто дръжки са плътни и удебелени.

9. Кръглите модели постоянно са били на мода и ще останат в тренда през 2021 година Те се отличават с тънката си рамка и друга величина на окръжността.

10. Диоптрични – носят се като ежедневни , само че са с избрани характерности на оптиката за поправяне на зрението.

 10-те най-предпочитани модели очила за 2021 година

Какви очила са подобаващи по отношение на формата на лицето?

За да ви стоят едни слънчеви очила добре, те би трябвало да са съобразени според формата на лицето. Ето най-разпространените:

  • Овално – това е универсалната форма, позволяваща носенето на всички изброени и разказани нагоре модели;
  • Кръгло – използването на “котешко око ” е добър избор, защото образно ще издължат лицето;
  • Триъгълно или сърцевидно – овалните и кръгли модели ще ви оказват помощ да извършите образна корекция;
  • Квадратно – тук също овалните или кръгли аксесоари ще отстраняват ръбовете по лицето, правейки облика по-женствен и гальовен.
 10-те най-предпочитани модели очила за 2021 година

Кои са най-предпочитаните марки?

Днес има огромен лист от разнообразни марки производители на слънчеви очила, само че както във всички други сфери, по този начин и в тази одобрените марки, произвеждащи качествени и атрактивни решения, са няколко:

  • Prada – марката от Милано, отличаваща се с продажбата на първокласни и висококачествени фешън произведения още от 1913 г.;
  • Dolce Gabbana – друга италианска първокласна фешън марка, основана през 1985 г.;
  • Ray Ban – италиано-американска марка, профилирана в производството на първокласни фешън артикули и слънчеви очила. Тя е основана през 1936 г.;
  • Versace – следващият италиански фешън шлагер на пазара. Марката е учредена от Джани Версаче през 1978 година и се отличава с производството на първокласни кожени аксесоари;
  • Oakley – калифорнийски бранд, само че със седалище в Милано. Произвежда и създава спортни артикули и аксесоари;
  • Chloe – френски бранд и фешън къща, произвеждаща първокласни фешън артикули. Компанията е учредена през 1952 година със седалище в Париж.
Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР