Най-после справедливост в класирането вэв Висшата лига на Англия. Въпреки,

...
Най-после справедливост в класирането вэв Висшата лига на Англия. Въпреки,
Коментари Харесай

Шампионски Ливърпул нокаутира Моуриньо

Най-после правдивост в класирането вэв Висшата лига на Англия. Въпреки, че този сезон досега системата ВАР лиши две кристални победи на Ливърпул, първенецът на Англия още веднъж е водач в класирането.

Това стана след сложната, само че изцяло заслужена победа над Тотнъм с 2:1 на " Анфийлд ". В огромна част от мача Ливърпул имаше смазващо предимство, само че фантастични изяви на Уго Лорис оставяха " шпорите "  в мача.

Мохамед Салах откри в 26-та минута, само че единствено 6 по-късно Сон изравни при единствената офанзива на Тотнъм досега. Типичен жанр жозе Моуриньо, направил даже и приветлив отбор като Тотнъм убиец на футбола.

През второто полувреме гостите удържаха натиска на Ливърпул, даже пропуснаха опция, само че най-после разумното се случи.В добавеното време след корнер, Фирмино изстреля топовен удар с глава и донесе успеха на първенците. 

Това бе следващата проява на шампионския нрав и класа на " алените ". Въпреки, че половината им тим и играчи от международна класа са контузени.

С успеха, която е доста значима, Ливърпул излиза отпред в класирането, с 3 точки преднина пред  втория Тотнъм. Това е значим психически миг по пътя към отбраната на купата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР