Най-популярният в Русия западен военен експерт, пенсионираният морски пехотинец Скот

...
Най-популярният в Русия западен военен експерт, пенсионираният морски пехотинец Скот
Коментари Харесай

Бивш разузнавач от САЩ разказа какво го е шокирало в Русия

Най-популярният в Русия западен боен специалист, пенсионираният морски пехотинец Скот Ритър, обиколи 12 съветски града. " Цариград " разбра какво го е зарадвало и какво още е изненадало чужденеца в Русия.

61-годишният американски боен специалист и някогашен офицер от разузнаването Скот Ритър провежда огромно турне в Русия. Той мина през дузина съветски градове и видя по какъв начин и по какъв метод живее една огромна страна, която в западния свят нормално е талантлива с неласкави прилагателни. Видяното шокира американеца. Но напълно не в този смисъл, на който разчита непознатата агитация.

" Имат такова на всички места! "

Бившият офицер от морското разузнаване на Съединени американски щати Ритър е прочут като критик на външната политика на Съединени американски щати. От началото на спецоперацията той неведнъж е изразявал благосклонности към Русия и е заявявал силата на съветската стопанска система.

По време на работата си в страната американецът промени отношението си към руснаците и в този момент реши да покаже, че нашите нации могат да се сприятеляват. По време на пътешестване до Русия, дружно с щерка си Виктория, той отиде да снима материал за огромен документален филм, наименуван " Видение за света ".

Това майско турне може да се назова „ Невероятните завършения на един американец в Русия “. Скот въодушевено показа усещанията си от пътуването с сътрудници публицисти.

В изявление с Андрю Наполитано по канала Judging Freedom той съобщи, че е учуден от високото равнище на комфорт в съветските градове. Американецът означи бързото развиване на бранша на услугите и ИТ, които не е очаквал да срещне тук.

Най-вече той се възхити на услугата за шерване на коли:

" Можете да наемете кола от тях на всички места, безусловно паркирана в профил на пътя. Представете си, че майка ви ви е звъннала, поканила ви е на вечеря. Приближавате се до една от тези коли, отключвате я с телефона си и карате. Имат го на всички места ", показа в ефир удивения американец.

Той означи, че като цяло Русия е страна с цифрови технологии.

В отговор събеседникът му отвърна, че сходна услуга има в Ню Йорк, само че там могат да се наемат единствено мотоциклети. В резултат на това водещият трябваше да се съгласи с госта, че картината, която е видял в Русия, е „ невероятна “.

" Биха ме с метли! "

В ефира на различен канал - U.S. Tour of Duty – Скот назова пътуването си до Русия „ колосално “. Не е елементарно да съобщи тази концепция на сънародниците си, защото новият му план не беше отразен в американските медии.

" Между нас в този момент има доста недоумение, комплициране, боязън, които идват от неведение. И колкото повече се опознаваме, толкоз по-малко ще има боязън и повече шансове за другарство ", счита той.

" Тъжният факт е, че американците мислят за Русия като за някакво образувание, по-специално за Владимир Путин. Ние сами излязохме облика му като на изверг от анимационни филми. И вследствие на това имаме вяра, че всички руснаци са идентични ", споделя още военният.

Ритер дойде в Иркутск с показване на книгата „ Състезание за разоръжаване! ”, приемът беше проведен в най-хубавите сибирски обичаи.

" С щерка ми Вика от дълго време мечтаем да отидем там. Бяхме в музеи, опера, манастири. Дори бях в баня, където ме биха с метли! Всичко това беше незабравимо! Руснаците биха споделили: " Умопомрачително " - по този начин се усещам в този момент ", описа още морският пехотинец.

Почти омъжих щерка си за чеченец

Американецът получи не по-малко ярки усещания в Чечня. Той означи, че републиката е изцяло възобновена, а чеченците през днешния ден са патриоти на Русия. Това, което видя в Грозни, го порази:

" През 2002 година този град беше считан за най-разрушения в света. Сега това са небостъргачи в жанр Лас Вегас, светлини, светкавици, красиви булеварди. И християни, и мюсюлмани, живеещи в мир един до различен ", споделя Ритър.

Той сподели, че в Чечня щерка му съвсем се омъжила. Там имало толкоз доста момчета, че гостенката се обезсърчила от вниманието, което й се оказало.

" Това бяха едни от най-странните дни в живота ми ", показа Виктория с татко си.

В Чечня визитата им беше следено от ръководителя на републиката Рамзан Кадиров. Гостите посетиха Университета за специфични сили и построяването на полицейския полк със особено предопределение „ Ахмат “.

" Опитахме националната кухня, посетихме мача на футболния клуб " Ахмат ", споделя още той.

Ритер назова огромното си турне грандиозно събитие и ново изобретение на Русия.

Той приказва недвусмислено за задачите на визитата си. Първо, самичък да опознае Русия и съветския народ. И второ, да показа тези познания със своите сънародници.

Рейтинг на любовни изповеди

Скот Ритър не е единственият чужденец, влюбен в Русия. Американският ММА войник Джеф Монсън заема особено място в този лист: от 2018 година той е жител на Русия, живее в Красногорск покрай Москва, слуша Цой и Любе, женен е за рускиня, има татуировка на врата си под формата на буквата Z и става народен представител от Градската дума.

" Възхищавах се на Русия и се усещах руснак още преди да стана притежател на вашия паспорт. Получаването му единствено го формализира ", споделя той.

" Обичам Русия и нейния народ. Трудно е да се опише с думи. Често идват при мен по улиците и просто ме прегръщат, канят ме на посетители - без значение в кой град. И се усещам не просто като прочут войник, само че и като член на фамилията ", споделя Монсън.

Друг американец, Юстас Уолтър, стана съветски фермер и счита Алтай за най-хубавата " страна " в света. В Русия той се озовава при родителите си мисионери. И привиква.

През 2009 година се дами за рускиня, купува коне, кози, овни, заселва се в село Степной и стартира да прави сирене. В Русия той получава прякора " радостният млекар " поради радостния си смях. Той споделя, че за 20 години живот в Русия в никакъв случай не е съжалявал, че не се е върнал с родителите си в Америка:

" Например в Русия можете умерено да имате 10 крави, да вземете документ от ветеринарен доктор и да продавате мляко. А в Съединени американски щати можеш да имаш единствено 4 крави. "

" Но в случай че внезапно решите да продадете това мляко, ще би трябвало да преминете същите инспекции като най-големите компании. Невъзможно е в Америка да отидеш при комшия на село и да си купиш мляко. Русия е няколко пъти по-свободна от Съединени американски щати ", Уолтър показа.

Американският странник Гарет Леонард остава в Русия за месец. Повече от 10 години той пътува по света и се пробва да види живота през очите на локалното население във всяка страна. Американецът пътува от Санкт Петербург до руско-корейската граница. Пред своите клиенти той трябваше да се покае:

" Жалко, само че мнението ми за Русия се е формирало от филми и вести. Мислех, че небето ще бъде сиво, хакери ще ме инфилтрират, руснаците непрекъснато ще пият водка и ще стрелят от картечници. Тази страна ме взриви. Градовете са цялостни с младост, песни и красива архитектура. "

Също по този начин в обществените мрежи през днешния ден има доста свежи видеоклипове на чужденци, които се възхищават на Русия. След международното състезание по футбол видео на татко и наследник от Англия събра милион гледания. Минаха през няколко града и направиха филм.

Те се възхитиха от обстоятелството, че няма полиция по улиците, а хората са другарски настроени. Останават сюрпризирани от цените на такситата и бирата в заведенията - 10 пъти по-ниски.

Двама другари - уважаваният американец Майк и англичанинът Джон тази година снимат видео от Москва. Те се разхождат по старите улици, по модерните заведения за бързо хранене, пробват храна и питиета и непрекъснато се възхищават на всичко.

Забавният пълен Ръсел от Австралия снима по супермаркети в Русия към този момент втора година. Клиповете му се гледат по целия свят и са сюрпризирани от цялостните лавици в страната под най-тежките наказания в света.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР