Най-популярният ерген в България в момента, Виктор Стоянов, който си

...
Най-популярният ерген в България в момента, Виктор Стоянов, който си
Коментари Харесай

Безработният Виктор Стоянов изуми с костюма си снощи

Най-популярният ерген в България сега, Виктор Стоянов, който си търси половинка пред очите на милиони фенове, се оказа публично незает.

Новината беше обявена от "България през днешния ден ", като от обявата стана ясно, че някогашният фитнес гуру е дошъл на крайници в бюрото по труда в квартал "Дружба ", където се записал като незает пред сюрпризираните погледи на чиновниците.

В бюрото, където работят основно дами, които наблюдават шоуто, настъпил същински ужас, защото никой не е очаквал, че самият Виктор, който показва забележително бляскав метод на живот, ще се обърне към страната за финансова помощ. От институцията той ще получа сума, която се образува на база заплатата от фитнес залата, където работеше до неотдавна. Но дали в действителност Стоянов е подал документи в бюрото по труда, не знаем сигурно.

Припомняме ви, че Виктор самичък заяви новината, че напуща фитнеса, в който е работил преди началото на "Ергенът " с думите:

"Дойде време да се сбогувам с обичаната си фитнес зала - призна Виктор. - Дойде време да поема по нов път. Благодаря на работодателите ми за опцията и доверието да бъда част от този прелестен фитнес. Надявам се, че съм съумял да допринеса за развиването на залата и че ще оставя прекрасен спомен на сътрудниците си за взаимната ни работа. "

Какъв е новият бизнес, с който се е захванал Стоянов не е известно, само че в това време с изключение на от новината, че е на държавни помощи, феновете бяха изумени и от визията на ергена в снощния епизод на шоуто.

Определено този път стилът му не бе толкоз изтънчен, колкото...бляскав. Той се появи на коктейла с дамите в ярък цвят костюм, който беше от лъскава материя, която подхожда по-скоро на сватбар, в сравнение с секси ерген. С предпочитание да наподобява моден и богат.

А вие какво ще кажете за облеклото на Виктор?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР