Най-популярната участничка в риалити предаването Женени от пръв поглед“ Ивана

...
Най-популярната участничка в риалити предаването Женени от пръв поглед“ Ивана
Коментари Харесай

Обрат в отношенията на Ивана и Мерал от Женени от пръв поглед

Най-популярната участничка в риалити предаването „ Женени от пръв взор “ Ивана е прясно разведена. Певицата твърди, че причина за краха на връзката с Мерал не е трети човек, само че не пожела да назове за какво се е стигнало до разлъката.

В изявление за „ ВИП обектив “ брюнетката бе безапелационна, че двамата с някогашния си остават другари и ще запазят положителните си връзки, написа show.blitz.bg.



Ивана чистосърдечно призна, че нямала право да започва бракоразвод преди края на предаването, пък и правосъдният развой траял дълго, по тази причина е още веднъж мома едвам от няколко дни, написа " Хотнюз ". 

 Мерал явно е преодолял Ивана, тъй като отпрашил на отмора, само че двамата много се смели на опита си като младоженци. „ Ние сме единствените от цялото предаване, които са запазили връзката “, похвали се риалити звездата.



Тя изясни, че не съжалява за присъединяване в „ Женени от пръв взор “, тъй като станала другарка и с екипа му. „ Беше необикновено, ние бяхме като едно семейство “, разяснява брюнетката. Засега тя няма човек до себе си, само че с надява някой ден да срещне мъжа, който да я направи майка. Засега щяла да акцентира на кариерата си в музиката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР