Най-подготвен за поста на министър председател съм аз, но това

...
Най-подготвен за поста на министър председател съм аз, но това
Коментари Харесай

Борисов: Търся си един стар телефонен апарат и после ще кажа коя жена снима в спалнята ми

Най-подготвен за поста на министър ръководител съм аз, само че това би разцепило страната. Това съобщи Бойко Борисов. Според него това демонстрират последните социологически изследвания.

„ В такава рецесия би трябвало да има мощни и опитни ръководещи, само че за жалост това не може да се случи сега. Ако би трябвало да предложа някой от партията за министър председател, това би бил Томислав Дончев, тъй като той е най-подготвен, само че това също няма да се схване добре, защото той е доста привързан с партията “, съобщи Борисов.

Той разяснява, че към този момент е определен възможен претендент за министър председател на ГЕРБ, като той е дал единодушие. Борисов даже даде за образец Лозан Панов. " Не споделям тъкмо него, само че бъдещото ни предложение за министър председател тряж=бва да е подобен компромисен вид като Лозан Панов ".

„ В случай, че прогнозите на социолозите се осъществен и ние сме първи, то сме длъжни да се опитаме да излъчим държавно управление. Нашият претендент ще има 100% независимост за избор на министри. Ние няма да слагаме условия “, разяснява още някогашният министър председател.

Според Борисов експертното държавно управление е измислица, тъй като няма по какъв начин министрите да не са обвързани с ръководещата партия. Той съобщи, че един специалист може единствено да дава препоръки, само че решението се взима от партията.

Относно това с кого би било допустимо ГЕРБ да направи коалиция, водачът на ГЕРБ сподели:

„ Ние сме партия в центъра на дясното, нашите естествени съдружници са Демократична България и партията на Кирил и Асен. Не сме говорили с тях, само че в случай че са задоволително рационални би трябвало да са подготвени на договаряния “, съобщи още Борисов.

Той изрично отхвърли да има каквито и да е сделки с Движение за права и свободи, като акцентира, че това е правил Христо Иванов в предходния парламент, когато „ разпределиха местата в комисиите “.

Бившият министър председател съобщи, че в никакъв случай не го е теглил поста на президент, само че не съумя в логическа връзка да отговори на запитване уплашил ли се е от пряк конфликт с Радев за президент и за какво се е скрил зад кандидатурата на Анастас Герджиков, вместо да поеме отговорност и самичък да се хвърли в борбата.

„ Оставете ме да си умря. Сега си имам партия и парламентарна група, има задоволително добре готови претенденти за президент като проф. Герджиков и Лозан Панов. Нека да остарея още и тогава може и да се замисля “, разяснява той.

Относно проблема с автомагистрала „ Хемус “, теглените милиони " ин хаус " преди да има даже отчуждение на парцелите и разкритите нарушавания по отношение на ремонтите, Борисов сподели:

„ Вярно е, че се твърди, само че няма нито един задържан и разследван от прокуратурата, това приказва задоволително. Вече една седмица чакаме да разберем кой е този, който е изнасял пари в чували. Разбрахме единствено, че аз имам банка и през вчерашния ден съм завел дело за това. Нека да ни арестуват всички, само че да достроят Автомагистрала хемус. Сегашните на валст желаят да бутнат мостовете по аутобана, които ние сме построили. Ин хаус не е българска дума, а е европейска и е законно посредством този прийом да се разпореждат градежи “.

На въпрос ще разкрие ли най-сетне коя е мистериозната жена, която снима в спалнята му, Бойко се ядоса: Търся си еднин остарял телефонен уред и чак тогава ще кажа коя е Мата Хари. Преди да го намеря няма по какъв начин да кажа и да го потвърдя. Снимат в спалнята ми с дрон, президентът Радев снимаше пръв. Но на фотосите аз си дремя, а на другите някой влиза и ми поставя банкноти в чекмеджето, след това снима и си ги взима. Аз пари у нас не открих, взимат си ги, откакто снимат ", избухна в несвързани пояснения някогашният министър председател.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР