Най-първите електромобили на бяха представени преди 13 години, когато автомобилната

...
Най-първите електромобили на бяха представени преди 13 години, когато автомобилната
Коментари Харесай

Първите електромобили на Tesla изразходваха ресурса на своите акумулаторни блокове

Най-първите електрически автомобили на бяха показани преди 13 години, когато автомобилната компания на Илън Мъск провокира възторг на интернационалния пазар. Сега след тези тринадесет години революционните електрически коли се износиха, в това число и техният най-скъп съставен елемент – акумулаторният блок.

Потребителите на първите и на Tesla към този момент започнаха да виждат утежняването работата на акумулаторните блокове. Някои водачи започнаха да ремонтират тези блокова в сервизите на известната американска транспортна компания Gruber Logistics. Ремонтът на акумулаторния блок коства най-вече $5000 . Самият ремонт не е комплициран и се състои в откриването и подмяната на обособените акумулаторни акумулатори, които след тези години са своята работа.

Притежателите на тези остарели коли имат и различен вид – да закупят чисто нов акумулаторен блок при цена $22 000. Но това е много скъпо и множеството избират да отидат в сервиз, където за доста по-малка сума ще бъдат сменени няколко акумулатори на акумулаторния блок.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР