Най-оспорван бе мачът между Тетевен Волей и Черно море (Варна)

...
Най-оспорван бе мачът между Тетевен Волей и Черно море (Варна)
Коментари Харесай

Тетевен Волей пак победи Черно море

Най-оспорван бе мачът сред Тетевен Волей и Черно море (Варна) в морската ни столица. " Зелените " се постановиха мъчно над " моряците " с 3:2 (25:23, 24:26, 21:25, 28:26, 18:16) в последния дуел.

Само преди броени дни тетевенци победиха противника със същия резултат в отсрочена среща.

Момчетата на Петър Мечкаров са пети в таблицата с 21 точки (7 победи, 7 загуби), варненци са седми с 12 точки (3 триумфа, 11 поражения).

В първата част играта бе на амплитуди, след което тетевенските волейболисти поеха самодейността и завоюваха частта с минимална преднина. Възходящият им темп продължи и по-късно, само че Черно море съумя да изравни и да направи поврат, след което и да измъкне гейма.

Лидерството се разменяше и в третата част, само че в последна сметка домакините съумяха да наложат волята си и да усилят задатъка си. Играта на нерви продължи и в идващите минути, като варненци пропуснаха да отразят три геймбола. Мачът влезе в тайбрек.

Там състезателите на Юлиян Тупанков се активизираха и вървяха добре до размяната на полетата. " Зелените " съумяха да вкарат конспирация за малко. Домакините още веднъж направиха старания да завоюват, само че изпуснаха цели 4 шанса да затворят мача в своя изгода.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР