Най-очакваният двубой в ММА бе уговорен и президентът на UFC

...
Най-очакваният двубой в ММА бе уговорен и президентът на UFC
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Хабиб срещу Конър е най-голямата битка в историята UFC

Най-очакваният дуел в ММА бе уречен и президентът на UFC Дейна Уайт не може да бъде по-щастлив.
Става дума за шампионския дуел в леката категория сред Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър, който ще се организира в UFC 229 на 6-ти октомври в Лас Вегас.

След конференцията, на която бе обявена новината Дейна Уайт разиска грандиозното основно събитие и показа какъв брой е елементарно било да се провежда.

" Не беше по никакъв начин мъчно. Точно това е повода Кънър да е интернационална звезда. Точно това е повода и Хабиб да е с инстинкт на палач.
Имате двама спортисти, които са убийствени. Влизат в клетката и потеглят непосредствено един против различен и то тъкмо когато са в разцвета на силите си. Невероятно! Двубоят ще е страховит. Знаех, че трябваше да го създадем. Вярвам, че това е най-големият дуел в историята на компанията, дружно с този с Флойд Мейуедър. Ще бъде нещо грандиозно”, съобщи Дейна Уайт.

Едва ли Нурмагомедов и Макгрегър ще съберат 4.4 милиона платени гледания, колкото събра боксовата среща сред Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър. Напълно допустимо е обаче двамата да минат над 1.6 милиона фенове, колкото събра борбата сред Макгрегър и Нейт Диаз 2 през 2016 година. Ако Русия и Ирландия покажат поддръжката си за своите сънародници, има късмет цифрата да е към 2 милиона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР