Най-очакваните касови филми до края на годината Страховит хорър и

...
Най-очакваните касови филми до края на годината Страховит хорър и
Коментари Харесай

Най-очакваните касови филми до края на годината

Най-очакваните касови филми до края на годината Страховит хорър и финалът на именита галактическа сага изпъкват измежду заглавията, подбрани от редактора ни за кино Георги Петров  Георги Петров 29 август 2019, 08:31  Най-очакваните касови филми до края на годината Източник: Walt Disney Studios. Разпространител за България: Форум Филм
оследните четири месеца от календарната година са време на кино фестивали, за които поговорих повече по-рано тази седмица, и на министър председатели на влиятелни самостоятелни продукции, които ще претендират за златни статуетки при започване на 2020-та.

Но сред тях холивудската машина за касови шлагери въпреки всичко няма да спре да ни забавлява с следващите огромни дози забавление за масите.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КОИ СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ОЧАКВАНИТЕ ФИЛМИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА
Най-очакваните касови филми до края на годината  f  f  f  f
„ То: Част втора “ ще е първият извънредно предстоящ филм, който ще излезе в този интервал.

Лентата ще продължи кинематографичния преразказ на едноименния типичен разказ на Стивън Кинг, откакто първата част, режисирана от Анди Мускиети, пожъна страховит критически и комерсиален триумф.

Аржентинецът ще се завърне в режисьорския стол, а порасналите персонажи на децата от първия филм ще бъдат изиграни от звезди като Джеймс МакАвой и Джесика Частейн. Бил Скарсгард също ще се завърне в кошмарното си амплоа на митичния злобен смешник Пениуайз, който ще тероризира градчето Дери в щата Мейн.

Филмът ще е с доказана дължина от съвсем три часа, с което дава обещание да е измежду най-достоверните екранни акомодации на творби на великия Кинг. Излезлите рекламни материали дотук красноречиво демонстрират, че хорърът ще остане на високо равнище, акомпаниран от страхотни актьорски представяния.

В края на септември ще излезе и друго продължение – пета част от именита екшън поредност, стартирала още в края на 70-те години на предишния век. Безсмъртният Силвестър Сталоун още веднъж ще е на огромния екран в амплоато си на Джон Рамбо в уместно именувания „ Рамбо: Последна кръв “ .

Малцина си спомнят, че преди да се трансформира в пресилена подигравка на невредим екшън воин във втората и третата част от поредицата, персонажът на Рамбо бе измежду най-шокиращо реалистичните и трагични илюстрации на американски деец от Виетнамската война.

Трейлърът за „ Последна кръв “ демонстрира, че героят ще се върне към корените си и по този метод Сталоун ще получи опция да показва постоянно неглижираните си актьорски способности.

Друга екшън икона от предишния век – Арнолд Шварценегер – също ще се върне към своя именита роля в „ Терминатор: Мрачна орис “ , въпреки и по всичко да проличава, че появяването му в лентата ще е мощно лимитирана. Проектът се популяризира най-много със завръщането на основателя на поредицата Джеймс Камерън в потенциала на продуцент и на актрисата Линда Хамилтън в амплоато на Сара Конър.

В филмовия откъс за лентата изпъкват феминистките конотации с наличието точно на Сара Конър и на новите две основни героини, изиграни надлежно от Натали Рейес и МакКензи Дейвис.

Предстои да забележим дали това няма да изиграе неприятен номер на кино лентата в пласирането му, като се има поради, че съществуването на поредицата „ Терминатор “ се поддържа от най-вече мъжка публика.

Тази публика сигурно ще чака с неспокойствие началото на октомври, когато по кината ще излезе научнофантастичният екшън „ Близнакът “ , който дотук се популяризира напълно.

Режисьор ще бъде носителят на „ Оскар “ Анг Лий, а двете основни функции ще изиграе мегазвездата Уил Смит в амплоато на застаряващ наемен палач и клонираната му по-млада версия, изпратена да го ликвидира.



Търсещите безвредно фамилно развлечение пък сигурно ще се озоват в кината във връзка излизането на „ Замръзналото кралство 2 “ , продължението на колосалния анимационен шлагер от 2011 година.

Идина Мензел и Кристен Бел още веднъж ще озвучат принцесите Елза и Анна в ново музикално премеждие с доста сняг и песни.

Говорейки за песни, през декември по кината се чака и звездният мюзикъл „ Котки “ , който ще приспособява на огромния екран фамозната режисура на Андрю Лойд Уебър чрез новаторски специфични резултати.

Носителят на „ Оскар “ Том Хупър ще режисира кино лентата, а в актьорския състав личат имената на Дженифър Хъдсън, Идрис Елба, великия сър Йън МакКелън и поп звездата Тейлър Суифт.

Но нито един филм до края на годината – а евентуално и през 2020-та – не се чака с трескавото неспокойствие, с което се чака „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ , с който ще завърши цялостен един стадий от галактическата сага.



Създателят на седмата част, „ Междузвездни войни: Силата се пробужда “, Джей Джей Ейбрамс, още веднъж ще е в режисьорския стол, паралелно с доста остарели и нови звезди на поредицата.

Дейзи Ридли, Оскар Айзък, Джон Бойега и постоянно фантастичният Адам Драйвър ще се завърнат към функциите си надлежно на Рей, Поу Дамерън, Фин и Кайло Рен, а Марк Хамил ще пресъздаде именития джедай Люк Скайуокър за следващ път.

Покойната Кари Фишър пък ще се появи в амплоато на принцеса Лея чрез архивни фрагменти от фотосите на седмия епизод от сагата.

Били Дий Уилямс ще се появи в ролята на паметния любимец Ландо Калрисиян за първи път от шестия епизод на поредицата насам, само че ничие завръщане не буди повече интерес от това на огромния Йън МакДайърмид в амплоато на видимо детронирания император Палпатин, чийто пагубен смях огласява края на главния излязъл рекламен клип от лентата дотук.



Никакви детайлности по отношение на сюжета на лентата не са известни дотук, а едва ли и ще бъдат оповестени преди премиерата.

Интересът е изключително мощен, откакто Disney и режисьорът Райън Джонсън направиха същинска гражданска война в „ Междузвездни войни “ с спорно признатия осми филм от сагата, отричан от заслепените отколешни почитатели на поредицата поради дръзкия си звук и сюжетните изненади, поради които пък бе признат с утвърждение от по-либералните последователи.

„ Междузвездни войни: Последните джедаи “ – филмът, който всички чакахме... и филмът, от който не знаехме, че се опасяваме

Сами ще би трябвало да прецените в кои от лентите, илюстрирани чрез постерите си в галерията, ще инвестирате направените си с труд пари, само че поради разнообразието от заглавията, решението няма да е елементарно. Нека Силата бъде с вас!

Още за кино четете тук!

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Автор: Георги Петров филм кино година По тематиката  Есента идва: Време е за кино фестивали Есента идва: Време е за кино фестивали  „ Имало едно време... в Холивуд “ – една приказка от Куентин Тарантино „ Имало едно време... в Холивуд “ – една приказка от Куентин Тарантино  Политика, медии и човещина експлодират в „ Решаващият глас “ Политика, медии и човещина експлодират в „ Решаващият глас “  Умиращата порода на филмовата звезда Умиращата порода на филмовата звезда .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Мая Манолова за парцела на щерка й в центъра на София Мая Манолова за парцела на щерка й в центъра на София  <br> Деца получиха „ синдрома на върколака” поради лекарство <br>
Деца получиха „ синдрома на върколака” поради лекарство
 <br> <strong> Човекът </strong>, който върна <strong> Южна Добруджа </strong> на България <br>
Човекът , който върна Южна Добруджа на България
 <br> <strong> Учени: </strong> Метални частици доближават лимфните възли по време на <strong> татуиране </strong> <br>
Учени: Метални частици доближават лимфните възли по време на татуиране
Последни  <p><span style= Най-очакваните касови филми до края на годината  <p>Ферма за рабски труд на немски деца в Румъния</p> Ферма за рабски труд на немски деца в Румъния  <p>Това е най-големият в света &bdquo;електромобил&rdquo;</p> Това е най-големият в света „ електромобил”  <p><strong>Как </strong>да превърнем ставането за учебно заведение заран в <strong>лесна игра</strong></p> Как да превърнем ставането за учебно заведение заран в лесна...  Huawei Huawei може да остане без Android за новите си телефони  плодови прилепи Настъпи тяхната нощ: какво знаете за тези животни  <p><strong>Секновение</strong> - църквата уважава св. Йоан Кръстител</p> Секновение - църквата уважава св. Йоан Кръстител  <p>Моторист почина в злополука с Любомира Казанова</p> Моторист почина в злополука с Любомира Казанова  <p>Глобиха с 1 млн. лева една от най-големите банки у нас</p> Глобиха с 1 млн. лева една от най-големите банки у нас  <p>Кралицата утвърди преустановяването на работата на парламента</p> Кралицата утвърди преустановяването на работата на...  <p>Голям пожар: гори борова гора край Нова Загора</p> Голям пожар: гори борова гора край Нова Загора  <p>Мистериозна зараза, обвързвана с цигарите с изпарител в САЩ</p> Мистериозна зараза, обвързвана с цигарите с изпарител в...  <p>Пътнически аероплан направи противоположен завой поради дрон</p> Пътнически аероплан направи противоположен завой поради дрон  DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на света DW: Гладът се завръща в една от най-богатите страни на...  <p>Случаят Негован - брутално и зверско, какъв е мотивът</p> Случаят Негован - брутално и зверско, какъв е претекстът  Човек с хипертрихоза Деца получиха „ синдрома на върколака&rdquo...  Гаф в ефир: Водеща съпостави негър сътрудник с горила Гаф в ефир: Водеща съпостави негър сътрудник с горила  <p>Колко ще костват локалните избори тази година</p> Колко ще костват локалните избори тази година  <p>На Острова: Искат&nbsp;&quot;замразяване&quot; работата на парламента&nbsp; &nbsp;&nbsp;</p> На Острова: Искат "замразяване " работата...  <p><strong>Учени: </strong>Метални частици доближават лимфните възли по време на <strong>татуиране</strong></p> Учени: Метални частици доближават лимфните възли по време... Всичко от през днешния ден Виц на деня След пътешестване лорд Филип се връща в замъка си, вика прислужникът Джон и го пита бил ли е в негово неявяване при жена му лорд… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Ивет Лалова с следващ триумф  Той е българският господин за един ден  Днес на Шипка е положен първият камък на българската независимост  Откриха нова златна мина у нас  Защо 2 млн. души се хванаха за ръце и пяха дружно против Съюз на съветските социалистически републики  Млад мъж избави две деца и оцеля по знамение в „ Аспарухово ” Водещи вести  <p>Случаят Негован - брутално и зверско, какъв е мотивът</p> Случаят Негован - брутално и зверско, какъв е претекстът  <p>Моторист почина в злополука с Любомира Казанова</p> Моторист почина в злополука с Любомира Казанова  <p>Ферма за рабски труд на немски деца в Румъния</p> Разбиха плантация за рабски труд на немски деца в Румъния  Huawei Huawei може да остане без Android за новите си телефони  <p>Глобиха с 1 млн. лева една от най-големите банки у нас</p> Глобиха с 1 млн. лева една от най-големите банки у нас  <p>Това е най-големият в света &bdquo;електромобил&rdquo;</p> Най-големият в света EV не се нуждае от презареждане  плодови прилепи
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР