Най-обсъжданият член на кралското семейство на Норвегия дори не е

...
Най-обсъжданият член на кралското семейство на Норвегия дори не е
Коментари Харесай

Здравословните проблеми на една принцеса

Най-обсъжданият член на кралското семейство на Норвегия даже не е измежду публично работещите - това е принцеса Марта-Луизе, която тази година ще подписа брак с много противоречивата фигура на американец, оповестил се за шаман.
 Принцеса Марта-Луизе и годеникът й шаман Дюрек с вест за датата на сватбата си
Неочаквана кралска женитба на хоризонта

Принцеса Марта-Луизе има вест

За сметка на това фамилията на брат й принц Хаакон, който е и престолонаследник, рядко влиза в новините. А когато това стане, не е по доста прелестен мотив. Като в този момент да вземем за пример - брачната половинка на още веднъж има здравословни проблеми.

50-годишната принцеса Мете-Марит беше диагностицирана с хронична белодробна фиброза през 2018 година Оттогава отговорностите й към двора са мощно лимитирани, с цел да може тя да пази здравето си.
 Мете-Марит със брачна половинка си на коронацията на крал Чарлз

Мете-Марит със брачна половинка си на коронацията на крал Чарлз

Въпреки това очевидно то се е влошило, тъй като Мете-Марит не съумя да участва на Златния празник на шведския крал Карл Густав - едно от най-големите събития за годината в календара на всички скандинавски монархии.

" Принцесата ще продължи да има понижена интензивност и няма планувана публична стратегия тази седмица или по време на есенните ваканции ", се споделя в формалното известие на норвежкия кралски двор до изданието Dagbladet.

Явно положението на Мете-Марит не се усъвършенства, макар че тя е настроена оптимистично. " Въпреки че сходна диагноза ще ограничи някои аспекти в живота ми, съм удовлетворена, че заболяването беше открита толкоз рано ", споделя принцесата в предходно изявление.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР