Най-обсъжданите теми тези дни по българските медии са интервюто на

...
Най-обсъжданите теми тези дни по българските медии са интервюто на
Коментари Харесай

Путин сбърка с американеца журналист. Трябваше да покани българин

Най-обсъжданите тематики тези дни по българските медии са изявлението на Путин, вагиналната сухота и високият рейтинг на Радев и Борисов. Да, да, знам, че става дума за реклами, като единствено за вагиналната сухота към този момент оферират и решение, само че това е ситуацията.

E, и изявлението с Путин щеше да е по-интересно и по-малко рекламно, в случай че го беше направила да вземем за пример Анна Политковская... О, пардон...Тя пък по този начин подло да загине, простреляна във хода си баш на рождения ден на Владимир Владимирович. Това соросоидите са доста подли. Правят ти всякакви номера, задават въпроси, проверяват, след това ги отстранят, то па ти потрябва публицист за едно изявление и към този момент няма кой да си свърши работата. Много нежни тия либерасти, бе, гръмнеш го, затвориш го, отровиш го с чай, хвърлиш го отвисоко  и то вземе, че почине.... Еврогейска работа.

Знаете ли, че откогато Путин е министър председател, президент, министър председател, вечно президент в Русия са убити 150 публицисти? Най-урожаен е първият му мандат - 12 сътрудници са били избити през 2002 година. Надявам се, че в този момент интервюиралият го Тъкър Карлсън не е пил чай и добре затваря прозорците у тях си, въпреки че към този момент не виждам причина от произшествия.

Как се трансформираха времената, изиска му се на президента да даде изявление от два часа, нема хора. Тоя с проблем неналичието на фрагменти ще ни изяде главите, ей. Дано изкуственият разсъдък по-бързо поправи проблемите. Сигурна съм, че първият журналист-робот ще е съветско откритие, плагиатствано от България:

„ Да, господин президент, добре, господин президент, прав сте, господин президент, ах, по какъв начин хубаво го казахте, господин президент. “

Ще пипа мускул и ще написа дълги очерци за елементарния човек, израсъл с филии с мехлем или борш, който се жертва за родината и чак една втора жена не може да свърти публично, толкоз е ангажиран. Първите съпруги не ги броим, че в случай че ги броим, ще би трябвало да ги пратят всичките в манастир. Руският робот-журналист, който България би могла да подари на съветската си мать, сигурно постоянно ще е на линия, когато го потърсиш и добре прикрит, когато не искаш да го виждаш, ще прави баници, ще ти носи пантофите, а в случай че ножът опре до кокал, и за кмет ще се кандидатира.

Даже не знам за какво би трябвало да се хаби теоретичен капацитет за робот. Ми напряко да му пратим на Путин един трен български публицисти, да си има, индивидът. А не да се постанова да търси от Америка чак. Че те американците никак не са осведомени с съветската велика история и вижте по какъв начин се наложи близо час Путин да им коментира Средновековието. Удобството на някои български сътрудници е, че няма да се напъва Кремъл, а те персонално и собственоръчно ще пишат великата история на Русия.

Те и в подмяна няма да желаят толкоз доста, колкото евентуално желаят американските звезди в недружелюбност. Най-много да оглавят някоя телевизия или депутатско място. Муха ги ухапала руснаците. А и доста по-приятно усещане ще вършат кохорта от млади журнаистки с камери и микрофони, които тичат и в несвяст крещят въпроси след Путин, вместо публицисти в пандиза или в гроба. По-демократично ще е някак. Все ще се оправи с въпросите им Владимир Владимирович – какъв брой пък да е мъчно да кажеш по какъв начин се чувстваш през днешния ден и кой е идващият триумф, който ще пожънеш.

Ако някой по незнайни аргументи, най-вероятно соросоидни, реши да кривне от правия път и да се заеме с действителна публицистика, персонално сътрудниците му ще го разкрият като гей кришнар на пица с кристали и никой към този момент няма да му чете и гледа разкритията. Ще му освободят и столчето, и готово. Хем ще има публицисти, хем ще няма. А не по този начин, брутално съветската – да ги стрелят, да ги пращат в Сибир и целият свят да е очевидец. По-елегантно се вършат тия работи, по български по този начин, лекичко, с 200....
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР