Най-новото атрактивно място за любителите на голфа бе открито в

...
Най-новото атрактивно място за любителите на голфа бе открито в
Коментари Харесай

Модерен голф-бар в центъра на Пловдив е новата атракция на града



Най-новото атрактивно място за феновете на голфа бе намерено в Пловдив. Голф Бар Пълдин се намира на ул. " Феликс Каниц„ №4 и е място за подготовка и голф урок на всеки голф запалянко, млад играч или уикенд голфър.

В бара ще намерите най-хубавата система, основана досега - Foresight Sports GCHawk куадро оптична система / промишлен стандарт за най – тъкмо замерване, употребена от най-хубавите играчи в света, PGA Professionals, Golf Fitters с екран 4.00м / 2.60м., антишокови голф матове. Така вие ще можете да поддържате форма и да работите върху вашия голф суинг през цялата година.

Други забавни преимущества са място за отмора, пътинг грийн с 3 дупки с разнообразни наклони, зала за отдих, бар, ТВ за гледане на спортни събития с компания, също шах, табла, карти и дартс.







За уикенда голфърите могат да се възползват и от релаксираща почивка като посетят Felix Kanitz Apartments. Четириетажната постройка се намира в самия център на град Пловдив-в квартала на креативните промишлености Капана, като жилищата са ситуирани тъкмо над голф-бара, което съставлява ужасно улеснение за почиващите уикенд голфъри.



Заложено e на лукса и удобството, с цел да може вашият престой да бъде запаметяващ се. Всеки един апартамент предлага програмен продукт за самостоятелен надзор на достъпа, непрекъснато видеонаблюдение, високоскоростен WiFi интернет, плоскоекранен тв приемник със сателитни канали, климатик, оборудвана кухня. А покрай Felix Kanitz Apartments можете да се потопите в красивата панорама на град Пловдив и да се запознаете с вдъхновяващата му история.

Това ще бъде превъзходен избор за мечтаната почивка за фамилии с деца или група голф фенове.

За повече информация и резервации 0877 700 712, e-mail:





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР