Най-новият център за данни на компанията – SDC 2, отваря

...
Най-новият център за данни на компанията – SDC 2, отваря
Коментари Харесай

Нетера е призната за ключов инвеститор в дейта центрове в региона

Най-новият център за данни на компанията – SDC 2, отваря порти през март 2022, първите му клиенти се възползват от преференциална цена

Нетера е единствената българска компания, приета за основен вложител в дейта центрове в Централна и Източна Европа, демонстрира анализът Central and Eastern Europe Data Center Market - Industry Outlook & Forecast 2022-2027, на интернационалния снабдител на осведомителни услуги GII.

В листата са още Amazon, Microsoft, Equinix, Гугъл, Digital Realty, NTT, Yandex и други.

Като телеком оператор, който от 26 години работи на световния пазар и обезпечава съгласуваност по целия свят във висококонкурентна среда, Нетера влага дълготрайно и стратегически в построяването и поддръжката на самостоятелни, неутрални дейта центрове.

В тях компанията дава на клиентите си първокласна колокация, бърза и сигурна съгласуваност, по-ниски разноски за изстудяване, опция за наемане на инсталация и сървъри, поддръжка от професионален екип 24/7.

София дейта център 1 (SDC 1) се намира в София и е построен в сходство с условията на TIER III. Сградата е особено проектирана за център за данни и дава отговор на най-високите интернационалните стандарти.

SDC Столник е част от Дейта център парк Столник - най-големият дейта център и телекомуникационен хъб в района. Той предлага безкрайно пространство за колокация и мощ. SDC Столник разполага и със особено проектирани зали за криптомайнинг.

Друго желано място за непрекъсваеми IT услуги е SDC Русе. Той е съществена точка на наличие на BFOR (Bulgarian Fiber Optics Route) - най-краткия маршрут сред Румъния и Турция.

През март 2022 година отваря порти най-новият център за данни на Нетера – София дейта център 2 (SDC 2). Той e ситуиран директно до SDC 1, а неговите клиенти ще се възползват от преимуществата на към този момент построената бизнес и телекомуникационна инфраструктура – съгласуваност с всички съществуващи клиенти на Нетера и достъп до високоскоростни, сигурни и резервирани интернационалните мрежи и направления.

Желаещите да наемат място в SDC 2 получават 10% отстъпка от общоприетата цена за колокация.

Чрез своите центрове за данни и към този момент построената световна мрежа с точки на наличие в над 180 страни, Нетера дава необятно портфолио от услуги: интернационална съгласуваност и връзка с едни от най-големите оператори и основатели на наличие в света.

SDC е място, на което бизнесът се доверява и за наем на високопроизводителни физически или облачни сървъри, за отбрана от DDoS офанзиви и бекъп услуги (BaaS). Така фирмите икономисват вложения в скъпо съоръжение, експерти и програмен продукт, като в същото време разчитат на безупречна техническа и IT поддръжка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР