Най-новият спектакъл за малките зрители - Светлинка, ще има три

...
Най-новият спектакъл за малките зрители - Светлинка, ще има три
Коментари Харесай

Премиера за най-малките в Столичния куклен театър

Най-новият театър за дребните фенове - " Светлинка ", ще има три премиерни представления на 30 ноември в салона на ул. " Гурко " 14 - от 11, 17,30 и 18,30 ч. Постановката е взаимна продукция на Столичния куклен спектакъл и NO BLINK, научи ДУМА от Албена Халачева.
Авторка и режисьорка на спектакъла е Галина Савова, ексцентричната и впечатляваща театрална среда е на сценографката Мирела Василева, а нежната и занимателна музика е на Петя Недева. Участват актьорите Ана-Мария Лалова и Стоян Дойчев.
" Светлинка " е камерно куклено зрелище без думи за деца над 2-годишна възраст. Спектакълът развива чувството и усещането на малчуганите за пространство, мрачевина, светлина, цветове и музика. Действието се развива в ексцентрично театрално пространство - магичен купол, под който родителите и децата дружно ще се насладят на историята на една Светлинка, която пада от небето и търси своето място в динамично изменящия се свят. В него тя намира другари, преборва страхове и израства, с цел да може още веднъж да се върне на небосвода и да засияе по-ярко.
Малките фенове и техните родители ще имат опция да видят едно друго зрелище, на което ще имат шанса да се качат на сцената, да седнат на нея и да се насладят на запознанството с хубостта и цветовете. Малчуганите, а и родителите, ще могат да се движат, да лягат, да стават и, несъмнено, да ахнат, когато нещо ги впечатли, разясняват от театъра.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР