- Най-новият кросоувър на KIA ще стане не само много стилен,

...
- Най-новият кросоувър на KIA ще стане не
само много стилен,
Коментари Харесай

Новата Kia Sportage без камуфлаж: агресивен дизайн и усъвършенствани технологии?

- Най-новият кросоувър на KIA ще стане не само доста моден, само че и невероятно технологичен и безвреден

Новото потомство на компактния кросоувър Kia Sportage ще бъде представено официално напролет на 2021 година. Това е може би един от най-очакваните нови артикули на марката. Колата многократно попадаше в полезрението на фотопапараците, само че никой не съумя да хване модела без камуфлаж. Независими художници още веднъж се ангажираха да попълнят този дефицит, като създадоха реалистични изображения на колата въз основа на шпионски фотоси. Ще бъде интересно да забележим до каква степен са познали, когато KIA дебютира модела.

Невъзможно е да се твърди, че новата Kia Sportage 2021 ще наподобява тъкмо по този начин, само че се виждат ясни прилики с тестовите прототипи. Така че, съгласно новите изображения, компактният кросоувър ще придобие по-смел външен тип с наклонена назад линия на покрива. Моделът ще ползва модулната платформа, на която е основан и новият Hyundai Tucson.

Петото потомство на кросоувъра ще има ревизирана решетка, нови LED фарове със зигзагообразни DRL, текстуриран похлупак, малки ъглови задни светлини, свързани с LED лента, и хромирана обшивка.

По предварителни данни новият Sportage 2021 ще получи интериорно оформление в стила на Hyundai Tussan. Очаквайте напълно цифрово табло, модерна мултимедийна система с плаващ екран и модифициран централен тунел. Освен това автомобилът ще придобие разширен лист от системи за подпомагане на лидера, което ще го направи най-безопасният в гамата на производителя.

Ситуацията със силовите елементи не е напълно ясна. Надеждно е известно, че двигателната гама ще включва варианти с бензинови и дизелови мотори, както и хибридна версия. Очаква се тя да включва 1,6-литров, бензинов мотор и електрически мотор. Върховата мощ ще бъде 227 к.с., а оптималният въртящ момент 350 Нм. В напълно електрически режим хибридният вид на кросовърът ще може да измине до 50 км.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР