Най-новият брой на списание Esquire отново ще зарадва читателите си.

...
Най-новият брой на списание Esquire отново ще зарадва читателите си.
Коментари Харесай

Константин Трендафилов: Явно има немалко консервативни и тъжни хора

Най-новият брой на списание Esquire още веднъж ще зарадва читателите си. Този път с едно огромно и доста забавно изявление.

С кого ли? Ами с създателя на парчето "Кекс " Константин Трендафилов.

"Защото нощес върших кекс " е това, с което го свързват част от българи сред 4 и 74 сега, само че изкушените от новата българска литература го познават като създател на стихосбирката "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого? " и романа "Затворисърце " (нарочно изписано слято).

Трендафилов приказва за интереса си към хип-хопа, диското и самоиронията, които в комплект "раждат " Папи Ханс.

Общото сред Константин и Папи е, че и двамата имат изразен афинитет към стилизирания кич и хумора и смятат за углавно закононарушение да се взимаш насериозно.

Тя е на 18, родена такава и не може без...

"Див персонаж, който седи притихнал надълбоко във всеки от нас, само че рядко имаме смелостта да го изведем на открито и да го срещнем с близките ".

Константин Трендафилов е човек на писаното слово, само че това малко определение надалеч не изчерпва многопластовата му персона, написа Esquire.

Извън познатата светлина, Константин от години работи в рекламната организация, където е креативен шеф.

За песента "Кекс " споделя, че в началото възнамерявал да пусне напълно друго парче, за което обаче сега не е сигурен, че ще види бял свят.

"Решаващият миг беше на един обяд с нашите, с които се групирам по този начин всяка събота, и им го пуснах, с цел да го тествам на по-възрастни хора. Прослушахме и други хрумвания, по които работя, и те на всичко реагираха много уклончиво. Но когато чуха "Кекс ", незабавно скочиха и споделиха: "Леле, това е подготвен шлагер! Задължително би трябвало да го пуснеш ", споделя Константин.
 Константин Трендафилов Константин Трендафилов
Младият мъж разяснява, че песента е "просто хумореска ". Трендафилов не е очаквал, че ще има толкоз остри и отрицателни реакции.

"Явно има значително консервативни и тъжни хора, които единствено търсят защо да се заядат. Дали тъй като още се носят по инерцията от соцвремето и не са привикнали на провокации и неща, които излизат от рамките, без обаче да са отрицателни ", размишлява Трендафилов.

Турският публицист, който плени една от най-сексапилните в света - Адриана Лима

Той не крие, че прави с едвакво наслаждение както занимателни, по този начин и по-меланхолични или сантиментални неща.

"Не съм си казвал, че веднага ще бъда като рапъра Лил Дики, който е напълно комичен облик. Или че единствено ще насълзявам хората. Мечът на обществения напън си виси над главата ми под някаква форма. Чувал съм въпроси от сорта на дали идващото ми парче ще се споделя "Баничка ", дали ще е някаква нелепост, или ще е в тотално друга посока. Хората обаче не бяха фактор нито когато сътворих "Кекс ", нито когато съм творил каквото и да е друго, тъй че не мисля и в този момент да се преценявам. Няма правилен ход, в случай че потегли да извинявам упования. Имам един принцип – в случай че ми звучи добре, това е ".

В изявлението Константин споделя, че Мариус Куркински му е въздействие,

"Адски доста ме кефи. "Ти Ри Ри Рам " е безсмъртно парче – като музика е 10 от 10, въпреки всичко е композирано от Тибетски сърца. Много пъти съм се замислял – изключително вечер в леглото, какво въобще върша. Но всякога си споделям, че в случай че не го бях направил, постоянно щях да се чудя какво би станало. Ако имаш концепция и мислиш, че има някаква стойност, без значение дали е комизъм или драма, просто би трябвало да я осъществиш.

Кой стои обаче зад "Кекс "?

Константин дава отговор бързо и без да се замисля:

"Аз и Папи Ханс. Двамата с Искрен Тончев-Искрата сме. В момента работим дружно по идващото парче. Той е продуцент, прави бийтовете и музиката, а аз текстовете. То това ни събра – сподели ми, че от дълго време си търси някой, който да му написа текстове, а пък аз от години си търсех човек, който да ми прави музика. Оказа се, че имаме доста сходни усети за музиката и се разбираме чудесно ", споделя още Трендафилов.

Цялото изявление можете да прочетете в новия брой на Esquire.



За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР