Най-новите средства за поразяване на изтребителя пето поколение Су-57 бяха

...
Най-новите средства за поразяване на изтребителя пето поколение Су-57 бяха
Коментари Харесай

Изтребителите пето поколение Су-57 показват ниска видимост за радарите и отлично поразяване

Най-новите средства за поразяване на изтребителя пето потомство Су-57 бяха показани на министъра на защитата на Руската федерация армейски военачалник Сергей Шойгу по време на обиколка на експозицията на форума " Армия-2023 "  на летището в Кубинка.

" На ръководителя на военното ведомство бяха показани най-новите средства за авиационно поразяване на серийния авиационен комплекс Су-57, които могат доста да покачат способността за поразяване на разнообразни цели ", заяви представител на разработчика.

На министъра на защитата е разказано и за ефикасното потребление на Су-57 в зоната на бойните дейности. " В СВО самолетът качествено взема решение задания, поразява цели, отличителната му линия е ниската видимост ", рапортуваха на министъра.

През юни предходната година източник на РИА Новости заяви, че по време на войната в Украйна полет от четири Су-57 е бил употребен за заличаване на украински уреди за Противовъздушна отбрана. Освен това, означи тогава събеседникът на организацията, самолетите са свързани в единна осведомителна мрежа, което покачва успеваемостта на поразяване на цели.

По-късно ръководителят на Обединената авиостроителна корпорация Юрий Слюсар съобщи, че Су-57 се демонстрира в най-хубавата страна в Украйна. На собствен ред тогавашният главнокомандващ Върховен касационен съд Сергей Суровикин означи, че Су-57 в границите на военните дейности вземат решение " многостранни задания за поразяване на въздушни и наземни цели ".

Су-57 е съветски изтребител от пето потомство, предопределен за заличаване на всички типове въздушни, наземни и надводни цели. Самолетът употребява стелт технологии, които понижават радарната му видимост.

Изтребителят може да употребява необятна гама от управляеми и неуправляеми оръжия, в това число ракети въздух-въздух с дребен, междинен и огромен обхват, управляеми ракети въздух-земя от разнообразни фамилии (Х-31, Х-35, Х-38, Х-58, Х-59), коректируеми авиационни бомби с диаметър 250, 500 и 1500 кг. Максималното бойно натоварване на Су-57 е 10 тона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР