Най-новата татуировка на Благой Георгиев е с името на последната

...
Най-новата татуировка на Благой Георгиев е с името на последната
Коментари Харесай

Благой Георгиев си татуира Златка и заличи всички бивши

Най-новата татуировка на Благой Георгиев е с името на последната жена в живота му. Тези дни Джизъса и Златка Райкова отпразнуваха втората си годишнина. Но не от сватбата, а от момента, в който станали гаджета. Това е повода Георгиев да даде израз на топлите си усеща под формата на нов татус.

Бившият ни футболен национал от много време е прочут със пристрастеността си към надписите по тялото. Няма жена в живота му, която да не може да открие името по кожата му. Или най-малко до неотдавна беше по този начин. През последните месеци Благо се погрижи да заличи всички някогашни. Вече не от сърцето си, само че от себе си. Заличена е татуировката, отдадена на Христина. Тя е майка на двете му най-големи деца и може би първата същинска обич за мачото.

Публикация, споделена от (@blagogeorgiev_official) на Авг 8, 2020 в 9:42 PDT

Няма я към този момент и татарката, която също подари Благо с рожба. С нея нещата небрежно се разсъхнаха. Както изчезна и татусът.

На тяхно място се появи името на общото им със Златка дете – Благой-младши. А в този момент ред пристигна и на самата Златка, написа в. „ Телеграф”.

Половинката му не му остана длъжна. По мотив годишнината им тя наводни онлайн пространството с лигави послания и похвали. Според думите ѝ Благо е по-по-най. И татко, и обич, и всичко. Поне ще е по този начин, до момента в който я има татуировката.

Публикация, споделена от (@blagogeorgiev_official) на Авг 13, 2020 в 4:12 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР