Най-новата ни безжична актуализация прави информационно-развлекателната система още по-добра за

...
Най-новата ни безжична актуализация прави информационно-развлекателната система още по-добра за
Коментари Харесай

Нова безжична актуализация подобрява изживяването на Apple CarPlay в автомобилите Volvo

Най-новата ни безжична актуализация прави информационно-развлекателната система още по-добра за потребителите на Apple CarPlay, достигайки до коли Volvo с вграден Гугъл, по целия свят.

Най-забележителното усъвършенстване в тази актуализация е, че Apple Maps и други поддържани приложения за навигация стават налични на екрана на лидера, тъкмо зад кормилото.

Дисплеят на лидера към този момент показва информация за повикване. Можете да отговаряте, отхвърляте и приключвате повиквания благодарение на бутоните на кормилото, а с централния екран можете непосредствено да пандизите или заглушите диалога. Подобреното медийно взаимоотношение Ви улеснява да възпроизвеждате, поставяте на пауза и прескачате сред песните.

„ Когато нашите клиенти се качат в своя автомобил Volvo, ние желаеме преживяването да е по-добро от предходния ден – нашите актуализации по въздуха са насочна точка в тази упоритост “, споделя Алвин Бакенес, нашият началник на софтуерното инженерство. „ Последната актуализация на функционалностите на CarPlay е отличен образец за това по какъв начин ние непрестанно подобряваме и прибавяме функционалности и функционалности дружно с нашите софтуерни сътрудници, правейки опита на нашите клиенти по-богат с течение на времето. “

Откакто започнахме да пускаме актуализации по въздуха, непрестанно усилваме броя на достигнатите потребителски коли, затвърждавайки позицията си на един от водачите в промишлеността, когато става въпрос за отдалечено актуализиране на автомобилния програмен продукт. Нашата предходна актуализация донесе общо над един милион актуализации по въздуха и единствено тази актуализация ще бъде изпратена до рекордно огромен брой от над 650 000 автомобила Volvo.

Отсега нататък можете да превключвате сред функционалностите за подкрепяне на лидера благодарение на бутоните на кормилото и да избирате дали страничните огледала да се сгъват или не при заключване на автомобила. Други промени включват някои незначителни оптимизации на калибрирането на мотора и корекции на неточности.

• Функционалността на актуализациите по въздуха е налична единствено за модели коли Volvo с вграден Гугъл.
• Гугъл, Гугъл Play и Гугъл Maps са търговски марки на Гугъл LLC.
• Наличността на упоменатите функционалности и услуги може да се разграничава в другите пазари.
• За цялостните бележки по изданието за софтуера 2.9 следвайте тази връзка. Изберете страна, модел автомобил и моделна година, с цел да видите детайлностите

*Източник: www.volvocars.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР