Най-новата чалга фурия вече се задава на хоризонта! И това

...
Най-новата чалга фурия вече се задава на хоризонта! И това
Коментари Харесай

Шок в поп фолка! Вижте първия джендър, който влиза в чалгата

Най-новата чалга хала към този момент се задава на хоризонта! И това не е какъв да е, а транссексуалният Филип Димитров, който през днешния ден се подвизава под името Анджелина, дочу HotArena.

Дебютната ария на Анджи излиза през месец май и ще се споделя „ Неустоима “. Информацията разгласи самият джендър в мрежата. Бившето момче към този момент е записало парчето, а в идващите седмици ще снима и клип към нея. За видеото Анджи се допита до потребителите в мрежата. Все още не е ясна точната идея на клипа, само че 21-годишният джендър е безапелационен, че ще е новаторско и друго.

Въпреки новината мнозина не я одобриха съществено, а хомофобските прояви доближиха върха си. „ Ти колкото да приказваш, въобразявам си по какъв начин ще пееш “, „ Побиват ме тръпки от теб, Фильо “, „ Няма да устоя да си отрежа ушите “ са част от гневните реакции против Филип-Анджелина. Въпреки това тя споделя, че не се вълнува от сходни мнения и от дълго време е привикнала с тях.

„ Не е нужно да можеш да пееш, с цел да станеш попфолк изпълнителка, излъчването е значимо и други неща “, отвърна джендърът. Не е ясна и продуцентската компания, под чието крило ще е бившето момче. Роденият през 1998 година в Кюстендил Филип стартира да се захласва по момичешки облекла още от дребен. На 16 години взема решение, че ще трансформира фантазията си в действителност.

Първо си пуска по-дълга коса, по-късно стартира да се гримира и да облича женски облекла. За да се трансформира в момиче, му оказват помощ и по-женските черти на лицето му. На 18 година с позволението на фамилията си Филип се подлага на 3 интервенции за промяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става същинско момиче. Днес тя няма нито един белег за предходния си живот. За фантазията му да стане същинска жена професионалните хирурзи изцяло отстраняват половия му член и му поставят бюст.

Често пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а приликата сред известната плеймейтка и кюстендилката е фамозна. В родното си град Филип е добре прочут, а локалните са привикнали с двойствената му природа и към този момент не им прави усещане. Днес Анджелина учи в Техническия университет в София, където също е добре прочут измежду сътрудниците си.

Милко Калайджиев: Не ме тормози, необятно скроен съм

„ Не ме тормозят такива работи, необятно скроен човек съм. “ Така емблематичният фолкизпълнител Милко Калайджиев разяснява бъдещата изгряваща певица. И добави: „ Ако може да пее и да прави усещане, за какво не. Хората вземат решение кой да бъде звезда и кой не “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР