Най-новата актуализация на мобилната операционна система на Apple ще се

...
Най-новата актуализация на мобилната операционна система на Apple ще се
Коментари Харесай

Ето кои модели iPhone няма да получат iOS 17

Най-новата актуализация на мобилната операционна система на Apple ще се появи тази есен - само че единствено за iPhone XS и по-нови модели

Емил Василев преди 47 секунди 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниКалин Карабойчев - 13:13 | 03.06.2023

„ Се таа брат “ е повода съдът да спре достъпа до Zamunda и Pirate Bay

IT НовиниСветлин Желев - 9:56 | 05.06.2023

Раждането на „ Черния лебед “: Девет години от „ чертежа на салфетка “ до първия полет

ХардуерСветослав Димитров - 19:16 | 30.05.2023

Започнаха продажбите на Huawei Watch 4 и Watch 4 Pro – първият в света часовник, който може да мери кръвната захар

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Току-що оповестената iOS 17 на Apple няма да се появи на iPhone X – устройството, което сложи началото на ерата на Face ID. То беше оповестено през 2017 година дружно с iPhone 8 и 8 Plus, които също ще пропуснат идващия ъпгрейд на iOS. Това прави iPhone XS, XS Max и XR най-старите устройства, които ще могат да получат iOS 17, когато тя стане налична тази есен, само че това не значи, че те ще получат всяка от оповестените нови функционалности.

Всеки смарт телефон, който дава отговор на изискванията за iOS 17, ще получи най-важните: новите „ плакати “ в контактите, StandBy екрана за бърза информация до момента в който зареждате смарт телефона и функционалността Check In, с цел да уведомите някого, че сте се прибрали безвредно вкъщи. Няколко функционалности са непокътнати за по-новите iPhone-и, като да вземем за пример реакциите със жестове и AR резултатите във FaceTime, за които ще Ви е нужен iPhone 12 или по-нов.

Ще ви е нужен и iPhone 12 или по-нов за подобренията в „ автокорект “ при писане, както и на равнище изречение. Новата функционалност за досегаемост, наречена Point and Speak, която оказва помощ на хората с повредено зрение да взаимодействат с текст пък е лимитирана единствено до Pro моделите на iPhone 12, 13 и 14.

Въпреки това по-старите устройства като iPhone XS и 11 ще получат „ лъвския къс “ от новите функционалности, които ще се появят в iOS 17. Това е чудесна вест, в случай че притежавате някой от тези смарт телефони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР