Най-нежните и най-болезнените нюанси на истината ще бъдат в центъра

...
Най-нежните и най-болезнените нюанси на истината ще бъдат в центъра
Коментари Харесай

Аделина Радева и Виктор Николаев разплитат случай в „Откраднат живот“

Най-нежните и най-болезнените нюанси на истината ще бъдат в центъра на идните епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ . Именно отстояването на позицията и достойнството на МБАЛ „ Св. Кирил “ ще води професор Цонев в утринния блок на NOVA. В студиото той ще бъде посрещнат от Аделина Радева и Виктор Николаев, които ще се появят в познатото амплоа, с цел да обсъдят обвиняванията на министър Чакъров към шефа на болничното заведение.
 Откраднат живот NOVA
„ Харесвам сериала, виждам го и се вълнувам, че съм част от него с тази дребна роля. При нас е елементарно, тъй като играем себе си и това, което вършим всеки ден. Различното е какъв брой доста хора има в студиото, какъв брой доста дубъла се вършат на едно и също нещо, на една и съща сцена и имитация “, показа водещата на Аделина Радева, която се причисли към гостуващите лица на най-успешния български медицински сериал.

Двамата с Виктор Николаев безапелационно влязоха в дискусия с готовия за борба професор. „ Беше огромно наслаждение тъкмо с артист като Владо Пенев да създадем тази сцена. В утринния блок идва проф. Асен Цонев и изяснява един механизъм, на който сме били очевидци. Сценарият е доста реален – по какъв начин някой се пробва да злепостави посредством погрешна информация различен човек и по този метод да манипулира “, добави Виктор Николаев.
 Владо Пенев NOVA-->
Утре вечер феновете ще станат очевидци на следствията от породеното принуждение върху лекар Огнянова . Критичната обстановка ще повлече доста от лекарите в отделението, които ще научат за случилото се. Доктор Стаменова ще бъде похитена заради неподозирани условия. Сестра Райкова ще бъде откровена с лекар Карагьозов както в никакъв случай до момента – какво ще се случи с двамата, феновете ще раберат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР