Най-накрая се появи едно момче, което да покажа какво е

...
Най-накрая се появи едно момче, което да покажа какво е
Коментари Харесай

Песен на Кирилица (Българица) разплака американци и англичани (ВИДЕО)

Най-накрая се появи едно момче, което да покажа какво е глас, какво е осъществяване и да удари пестник на пошлата англосаксонска просвета, която ни заобикаля. Димаш от Казахстан сподели на американци и англичани на целия свят, че псевдокултурата, която основават не коства.

Филми, които да гледаме с пуканки и Кока-Кола в ръце, песни които да слушаме и да забравяме незабавно откакто сме ги чули. Не творби на изкуството, а еднодневки. Но не щеш ли това момче от Казахстан ни сподели на всички нас какво е ария, какво е дълбочина. С това си осъществяване той разплака журито, което се е нагледало на гении от целия свят.

Не може да не се гордеем, като българи, че песента е на съветски, по този начин да се каже на Кирилица (Българица). Азбуката която е поръчана от Цар Симеон Велики и основана в големите тогавашни български земи преди повече от 1000 години. Днес към 300 милиона души употребяват нашата писменост и тази красива ария е удостоверение за нейната мощ. Пишете на Българица и се гордейте, че сте БЪЛГАРИ!
Ако не желаете да плачете не слушайте тази ария! Димаш Любовь уставших лебедей | The Love of Tired Swans

Инфо: chujdozemec.com

Димаш Кудайбергенов – “Грешная страсть ”.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР