Най-многобройният фен клуб на чуждестранен отбор в България, този на

...
Най-многобройният фен клуб на чуждестранен отбор в България, този на
Коментари Харесай

Арсенал България с нов стратегически партньор

Най-многобройният почитател клуб на задграничен тим в България, този на лондонския Арсенал (ASCB), стартира партньорство с интернационална компания за онлайн залагания, което ще донесе на членовете на организацията опция да завоюват страхотни награди още тази събота по време на огромното дерби на северен Лондон.

"Наградите, които всеки от нашите членове може да завоюва, са фланелка на тима и футболна топка и двете подписани от всички играчи на клуба ", съобщи особено за Гонг Петко Александров, член на УС на ASCB.

"Компанията е главен сътрудник на Арсенал от няколко години, само че за първи път вършат сходна организация с задграничен почитател клуб, което е изключтелен комплимент за дейната ни работа през последните години. Фланелката ще разиграем в бар „ Гарванът и гюлето “, където обичайно се събира софийския ни клон, а топката на нашата Facebook страница -https://www.facebook.com/arsenalbulgaria/.

От Лондон особено за събитието ще дойдат двама представителите на компанията, които персонално ще наградят спечелилия, а имаме обещанието, че на място ще се случват още забавни неща. Така че каним всички наши членове както и всички последователи на Арсенал тази събота от 14:30 часа в безистена на ул. „ Позитано “ №3 да подкрепим тима на сърцето ни, а някой ще си тръгне с фланелка на тима, подписана от всички футболисти.

От ASCB оповестиха също, че касичката на Animal Rescue Sofia още веднъж ще бъде в бара, с цел да затвърди традицията „ изпий една бира по-малко, помогни на другар в потребност “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР