Най-младата депутатка от БСП за България в 44-ото Народно събрание

...
Най-младата депутатка от БСП за България в 44-ото Народно събрание
Коментари Харесай

Най-младата депутатка от БСП с аудио проект за незрящи деца

Най-младата депутатка от „ Българска социалистическа партия за България ” в 44-ото Народно заседание Теодора Халачева разгласи самодейността си за издаване на аудио книга с български национални приказки.

Продуктът ще бъде подарен на организации и институции, които работят с незрящи деца. Екип от експерти ще приготви в съответните формати аудио книгата. „ Най-популярните български национални приказки ще бъдат прочетени от най-популярните гласове на българското кино и спектакъл ”, заяви младата депутатка от Пловдив.

Първите диктори, които ще запишат приказка, са сътрудниците на Теодора Халачева в Народното събрание – проф. Стефан Данаилов и Нона Йотова. „ Записите ще продължат доникъде на декември, а аудио книгата ще бъде подготвена за Коледа ”, разкри Теодора Халачев и добави, че всички забавни моменти от реализацията на плана, за който е поканила артисти от разнообразни генерации, ще могат да се проследят на файсбук страницата й.

Теодора Халачева употребява случая да честити началото на новата образователна година на преподаватели и възпитаници. Тя изпрати приветствени адреси до пловдивски учебни заведения, в които пожелава дръзки фантазии на подрастващите и сила на техните учители в задачата да образоват бъдещето на България.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР