Най-мистериозният български художник, известен на всички като Човекът Без Име,

...
Най-мистериозният български художник, известен на всички като Човекът Без Име,
Коментари Харесай

Мистериозен художник с изключителен жест към баба Ганка от Пловдив

Най-мистериозният български художник, прочут на всички като Човекът Без Име, още веднъж се срещна с баба Ганка в Пловдив.

Провокиран от пост в обществените мрежи, през август на 2021 година No Name Art пътува до Пловдив, с цел да се срещне с баба Ганка. Възрастната жена подкрепя бюджета си, като продава дребни неща на оживени места в Пловдив, но съжаление не постоянно има купувачи.

Мистериозният българки художник, скрил лицето си зад маска, взе решението баба Ганка да стане официален представител на негови картини, като приходите от портретите остават за нея. През миналата година No Name Art се зарече, че постоянно, когато минава през Пловдив, ще оставя на баба Ганка портрети на велики българи от поредицата " Бъдеще за предишното ". Той потвърди, че държи на думите си - тези дни още веднъж посети Града под тепетата и още веднъж остави три картини за продажба.

" Средствата от картините ще останат за нея, с цел да може да и дарим вяра ", споделя No Name Art.



Жената, която е принудена от събитията да продава дребни неща, с цел да се изхранва, към днешна дата е сменила местоположението на сергията си и към този момент е в подлеза на централна гара в Пловдив. 

" Тя е въплъщение на почтено минало, което няма почтено настояще и на което ние би трябвало да подадем ръка за едно почтено и умерено бъдеще. Чрез заветите на славните ни герои, посредством запазване на паметта ни и посредством изкуството, оказваме помощ на нея и най-много на нас самите ", написа в страницата си мистериозният художник.

Ако желаете да притежавате авторско копие от портрети на велики българи - при баба Ганка ще има!



Не един път сме Ви разказвали историите на възрастни хора, които са принудени да продават по улиците, с цел да изкарат пари за издръжка - припомнете си:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР