Най-малко в момента имаме полза от нови избори. Българите са

...
Най-малко в момента имаме полза от нови избори. Българите са
Коментари Харесай

Румен Радев: Най-малко имаме полза от нови избори, това е крайна мярка

Най-малко сега имаме изгода от нови избори. Българите са изморени от избори. Това е последна мярка, само че над всичко би трябвало да бъде българският интерес. Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти, откакто дружно с вицепрезидента Илияна Йотова сервираха цветя пред Паметника на незнайния войник в София по случай отбелязването на 77 години от успеха над нацизма.

Трябва да търсим решения, които да са наш интерес. През годините не успяхме да реализираме диверсификация. Нашата взаимозависимост е огромна. За разлика от други страни българите са най-бедните в Европейски Съюз и енергийно най-бедните, битката е да не допуснем фрапантно увеличение на цените на доставките.

Рисковете са една чудовищна инфлация, при която хиляди дребни предприятия няма да устоят, това значи тежка икономическа и обществена рецесия с последици и за тези, които ръководят сега, акцентира Радев.

По отношение на РСМ Радев сподели, че чака държавното управление да осъзнава и да отстоява българските ползи.

Очаквам държавното управление да има ясна визия по какъв начин живеят българите, какво желаят българите и да се вслушват в техния глас, добави още той.

Покъсно знамето на Европейския съюз беше издигнато пред президентската институция. Преди началото на тържествената гала президентът одобри почетния часовой на Националната гвардейска част.

На церемонията участваха вицепрезидентът Илияна Йотова, кметът на София Йорданка Фандъкова, заместник-министърът на защитата Йордан Божилов, заместник-председателят на Народно събрание Кристиан Вигенин, депутати. Преди началото й се чуха освирквания от представители на “Безсмъртният полк”.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР