Най-малко трима души са били убити при руски атаки в

...
Най-малко трима души са били убити при руски атаки в
Коментари Харесай

Лондон: Отрядът на Вагнер в Росгвардия вероятно се ръководи от сина на Евгений Пригожин

Най-малко трима души са били убити при съветски офанзиви в Донецка област през нощта. Части от град Донецк са останали без ток след два снаряда в северозападната част на града. Двама души пък са починали в Торецк, където при нападенията са били развалени 30 къщи, инфраструктурни обекти и административна постройка. Един човек е бил погубен и в Минковка. А съгласно регионалния шеф Олександър Прокудин 64-годишен мъж е умрял в град Херсон. 
Нашите отбранителни сили сигурно ще отговорят на ударите на съветската войска по Херсон и близките региони. Както вършат нормално. Тази седмица доказахме, че както в Черно море, по този начин и на територията на Крим и на други места, ще стигнем до окупаторите. Слава на всички наши воини, които въдворяват правдивост.
Володимир Зеленски - президент на Украйна

Голяма част от бойците на наемническата група " Вагнер " евентуално са били включени в командната конструкция на съветската национална армия (Росгвардия). Това съобщи английското министерство на защитата в ежедневния си брифинг. Отрядът на " Вагнер " в Росгвардия евентуално се управлява от сина на починалия водач на групировката Евгений Пригожин Павел Пригожин.

Други групи бойци на " Вагнер " евентуално са се включили към друга съветска частна военна компания - " Редут ", която наброява към 7000 души. От своя страна чеченският водач Рамзан Кадиров съобщи, че медиците от " Вагнер " са се включили към чеченските специфични сили " Ахмат ". 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР