Най-малко седем души загинаха при пожар в нощен клуб в

...
Най-малко седем души загинаха при пожар в нощен клуб в
Коментари Харесай

Най-малко седем загинали при пожар в нощен клуб в Югоизточна Испания

Най-малко седем души починаха при пожар в нощен клуб в Мурсия, Югоизточна Испания, заяви кметът на града, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция. Той сподели, че спасителите към момента търсят хора, които са в неопределеност. Четирима души са в болница, откакто се погълнали пушек.

Пожарът е избухнал рано тази заран в нощен клуб " Театърът " в Аталайас, в покрайнините на града, оповестиха службите за незабавна помощ в обществената мережа " Екс ". Кадри, оповестени в акаунта на противопожарната работа на Мурсия в " Екс ", демонстрират по какъв начин пожарникарите се пробват да овладеят пламъците в заведението. Вижда се, че огънят е унищожил част от покрива.

" Съкрушени сме ", сподели кметът на Мурсия Хосе Балеста пред испанската телевизия " 24 часа ", и добави, че спасителите не престават да търсят няколко души. Пред малкия екран Балеста посочи, че пожарът е избухнал към 6 ч. сутринта и е към този момент е овладян. Той сподели също, че службите за незабавна помощ работят, с цел да открият повода за пожара.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР