Най-малко седем души бяха откарани в болница след масова стрелба,

...
Най-малко седем души бяха откарани в болница след масова стрелба,
Коментари Харесай

Масова стрелба със 7 ранени прекъсна карибски фестивал в Бостън

Най-малко седем души бяха откарани в болница след всеобща пукотевица , прекъснала карибски фестивал в американския град Бостън. Няма потърпевши, които да са с заплаха за живота, заяви СиЕнЕн.

От бостънската полиция оповестяват, че са иззели огнестрелни оръжия и са направили арести .

" Винаги е мъчително да научиш, че скъпо публично събитие е било прекратено от принуждение, зад което стоят хора, нямащи нищо общо с проявата " - разгласи кметът на Бостън Мишел Ву.

Тя изрази недоволството си, че фестивалът, който е обвързван с културното завещание на Бостън , в този момент е асоцииран със стрелбата.
 Мафиотският необут от Бостън Джеймс Бълджър е погубен в пандиза
Мафиотският необут от Бостън Джеймс Бълджър е погубен в пандиза

Лидерът на ирландската мафия от 70-те години...

Според полицията стрелбата зародила сред две групи, които се скарали. Спешните повиквания почнали към 7:45 сутринта локално време.

Полицаите реагирали доста бързо и помогнали на потърпевшите, с цел да не изгубят доста кръв, прецизираха от полицията. Те приканиха всеки, който има снимани фрагменти от стрелбата или пък е станал неин директен свидетел , да се свърже с полицията.

Карибско-американският карнавал в Бостън отбелязва своята 50-та годишнина .

Шърли Шилингфорд, президент на Карибската американска карнавална асоциация в Бостън, изрази безапелационната позиция, е нейната организация постоянно е работила за мир и съгласие.

В обществените мрежи уредниците на фестивала оповестиха, че в събота следобяд не престават с втория церемониал на карнавала .

" Въпреки ужасното събитие тази заран, карнавалът в Бостън продължава!!! " заяви карнавалната асоциация в Instagram и Фейсбук.
 Върховният съд в Съединени американски щати удостовери смъртната присъда на атентатора от Бостън
Върховният съд в Съединени американски щати удостовери смъртната присъда на атентатора от Бостън

С 6-3 гласа решението да се удостовери смъртна присъда бе признато

Еднодневното събитие, което постоянно се организира от 1973 година насам , нормално притегля хиляди хора поради парада с маски и разлините културни мероприятия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР