Най-малко седем частни самолета, регистрирани в България и Турция, са

...
Най-малко седем частни самолета, регистрирани в България и Турция, са
Коментари Харесай

Израелска медия: Регистрирани в България и Турция частни самолети са кацнали у нас от Русия. Вероятно са на санкционирани олигарси

" Най-малко седем частни самолета, регистрирани в България и Турция, са кацнали през миналата седмица на израелското летище " Бен Гурион " (между Тел Авив и Израел) след автобуси от Москва и Санкт Петербург ", съобщи израелската медия нюзру.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1934
Изданието означи, че честотата на придвижването на частните самолети е по-висока от нормалната. " Въпреки че самоличността на пасажерите не се оповестява, има съображение да се допуска, че става дума за съветски бизнесмени от еврейски генезис, попаднали под глобите на Европейския съюз, Англия и Съединени американски щати поради експанзията на Москва против Украйна ", добави нюзру.

" По-рано почитан служител от държавното управление на еврейската страна съобщи, че самолетите и яхтите на съветски жители, попаднали в санкционните описи, няма да имат правото да обитават на аерогарите и пристанищата в Израел повече от 48 часа ", уточни още основаната в близкоизточната страна медия.

" Всеки един случай ще се преглежда настрана, защото в другите описи попадат разнообразни имена ", каза  служителят. " По думите му, макар че Държавата Израел, публично не се е включила към глобите, тя няма да ги пренебрегва ", уточни още нюзру.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР