Най-малко очаквахме всички Бисер Петков да си подаде оставката. Това

...
Най-малко очаквахме всички Бисер Петков да си подаде оставката. Това
Коментари Харесай

Симеонов: Мнението на майките е без значение

Най-малко чакахме всички Бисер Петков да си подаде оставката. Това разяснява вицепремиерът Валери Симеонов в отговор на въпрос на news.bg за оставката на обществения министър, чиято работа влиза в неговия сектор.

По думите на Симеонов Петков бил съзнателен човек и експерт, учтив и образован. "Не мисля, че оставката беше навременна ", изясни той.

За мнението на протестиращите майки, които са уверени, че оставката е, с цел да не се одобри Закона за персоналната помощ, Симеонов увери, че "ще се бръкне в раната ".

"Тук мнението на майките, мнението на бащите няма никакво значение, значимо е мнението на изпълнителната власт, която има отговорност да обезпечи и да опазва бюджета на страната, който се образува от налозите на всичката нас ", съобщи вицепремиерът.

Всички желали повече пари.

"Нормално е да желаят, само че дали ще ги получат е различен въпрос. Като задавате въпроси, не внушавайте, че каквото кажат майките, това ще стане ", акцентира Валери Симеонов.

"Всичко е въпрос на благоприятни условия на страната ", разясни той. Не са единствено те в тежко състояние, има и други обществени пластове, сподели вицепремиерът. За образец той уточни българските пенсионери. Дали законът за персоналната помощ ще стане факт, зависело от наследника на Бисер Петков, изясни Валери Симеонов.

Кой ще е идващият обществен министър - трябвало да се съгласува с Обединените патриоти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР