Най-малко един човек е загинал при затворнически бунтове в Италия,

...
Най-малко един човек е загинал при затворнически бунтове в Италия,
Коментари Харесай

Затворници се разбунтуваха срещу коронавируса. Има загинал

Най-малко един човек е умрял при затворнически протести в Италия, съобщи АП.

По данни на правозащитна организация при конфликтите в разнообразни елементи на Ботуша е имало и няколко ранени. Поводът за баталните подиуми е станало решение на управите тук-там за изтърпяване на санкции в северния град Модена, южния Неапол и още няколко обитаеми пункта да забранят свижданията. Мярката е била въведена като опит да се ограничи разпространяването на ковид. Забраната е била посрещнато на нож от пандизчии са се вдигнали на протест.

Борисов организира видео диалози с държавници поради ковид

Според информацията на правозащитната организация "Антигона " при потушаването на размириците в затвор в Модена е умрял един човек. Медии са съобщили и за потърпевши лишени от независимост и надзиратели при конфликтите.

Италия е най-засегнатата от болестта страна членка на Европейския съюз. Случаите на инфектираните хора са трансферирали 7000. Сред инфектираните се е оказал и началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на страната Салваторе Фарина. Той в обществени мрежи е написал, че се е чувствал добре и е излязъл в болнични. "Предадох част от пълномощията си на свои подчинени ", е допълнил високопоставеният боен.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР