Най-малко двама души бяха убити и двама ранени, когато отломки

...
Най-малко двама души бяха убити и двама ранени, когато отломки
Коментари Харесай

Двама загинаха в Русия, след като отломки от свален украински дрон унищожиха домове

Най-малко двама души бяха убити и двама ранени, когато парчета от погубен украински дрон паднаха върху домове в съветската област Белгород, съгласно локален чиновник.

Областният губернатор на Белгород Вячеслав Гладков сподели рано в четвъртък, че съветската противовъздушна защита е свалила безпилотен летателен уред от „ самолетен вид “, до момента в който се доближава до град Белгород.

Продължавайте да четете < /h2> лист от 4 детайла Русия изстрелва десетки дронове в Украйна при последното въздушно нахлуване: Киев

Съединени американски щати афишират пакет от военна помощ на стойност 200 милиона $ за Украйна Русия се пробва да провали контранастъплението на Украйна преди зимата Западът упреква на „ двоен стандарт “ във връзка с отговорите на Палестина, Украйна завършек на списъка

„ За огромно страдание има починали. Оперативните служби извадиха от руините телата на двама души – мъж и жена “, написа Гладков в приложението за известия Telegram.

„ В резултат на падащи парчета се е запалила частна жилищна постройка “, сподели Гладков, като по-късно добави, че падащите парчета са унищожили изцяло една жилищна постройка и са развалили отчасти други две. Пострадали са и три автомобила.

Смята се, че под руините на рухналата жилищна постройка към момента има дете, сподели Гладков и добави, че " избавителната интервенция продължава ".

Други двама души, мъж и жена, също са ранени при случая и са откарани в болница.

Мъжът е бил в кома и е получил изгаряния на дихателните пътища и горната и долната част на тялото, съгласно съветската държавна осведомителна организация ТАСС. Ранената жена е с мозъчно разтърсване и фрактура на крайници, заяви ТАСС и добави, че лекарите са оценили положението на дамата като „ тежко “.

Руското министерство на защитата заяви по-рано в четвъртък, че опит за нахлуване с украински дрон в региона на Белгород е бил „ осуетен “ към 23:30 часа локално време (20:30 GMT) в сряда. Министерството не загатва за жертви.

Русия е обект на постоянни офанзиви от украински дронове през последните месеци, основно в граничните региони, само че също и в столицата Москва.

Според регионалния шеф при украински обстрел са убити двама цивилни в региона на Белгород във вторник.


Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР