Най-малко четирима души са били убити при израелска въздушна атака

...
Най-малко четирима души са били убити при израелска въздушна атака
Коментари Харесай

Най-малко четирима загинали при израелска въздушна атака в Южен Ливан

Най-малко четирима души са били убити при израелска въздушна офанзива в Южен Ливан в сряда, съобщи Ройтерс, като се базира на три източника.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1079
Агенция Франс прес оповестява, че при израелския удар е бил погубен синът на Мохамед Раад - почитан член на ливанския парламент от „ Хизбула “. Агенцията се базира на източник, непосредствен до фамилията.

Синът на господин Раад, ръководител на групата на " Хизбула " в Народното събрание, " е бил погубен дружно с други членове на " Хизбула " при израелски удар по къща в село Бейт Яхун ", е декларирал източникът, поискал анонимност, осведоми Агенция Франс Прес.

„ Хизбула “ към момента не е коментирала информацията, написа Българска телеграфна агенция.

Официалната ливанска осведомителна организация заяви в сряда вечерта, че " при въздушна офанзива, подхваната от израелския зложелател (...) против къща в Бейт Яхун, са убити четирима души " и са ранени други, без да се показва самоличността на жертвите.

От началото на войната сред Израел и палестинската формация " Хамас " на 7 октомври се следят непрекъснати конфликти сред израелската войска и ливанското придвижване " Хизбула ". Разразилият се спор съставлява най-сериозната ескалация от израелско-ливанската война през 2006 година, отбелязва ДПА.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР