Най-малко 7 души бяха убити, а 8 - тежко ранени

...
Най-малко 7 души бяха убити, а 8 - тежко ранени
Коментари Харесай

Масово убийство в Хамбург - поне 8 жертви в църква на Свидетелите на Йехова

Най-малко 7 души бяха убити, а 8 - тежко ранени при пукотевица в черква на " Свидетелите на Йехова " в Хамбург. Извършителят най-вероятно се е самоубил при идването на полицията. Издирват се негови съучастници в убийството, което към този миг е класифицирано като амок.

Според представител на полицията през вчерашния ден към 21:00 ч. локално време (22 часа българско) полицията и пожарната са получили няколко незабавни повиквания за пукотевица в черква на " Свидетелите на Йехова ". В нея вярващите са се събрали към 19 часа (20 часа българско време). Малко след началото на службата им незнайни нахлули и разкрили огън. 

Полицията не разяснява точния брой на починалите, само че съгласно медиите те са минимум седем. Други осем души са тежко ранени. Един от починалите е открит на различен етаж на постройката, в която е църквата и полицията счита, че това е нападателят. Издирват се  и други причинители.

Все още не е ясно каква може да  е повода за кървавото ликвидиране. Според полицията килърът е също член на сектата. Живеещите наоколо оповестиха, че стрелбата е откривана четири пъти, като всякога са давани по към 20 изстрела. Полицията предизвести хората в Хамбург за рискова заплаха.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР